Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Case N13516

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
OHQRG3IL-CD
Out Of stock
Descriere
Gandurile sunt cele care te pot indrepta intr-un sens sau in altul. Le lasi sa te copleseasca cu intruziuni negative si te pricopsesti cu anxietate. Le combati si gasesti numaidecat solutia. Incotro vrei sa mergi? Hai spre noi! Noi stim cum e sa fii coplesit, dar stim si cum, avand sprijinul celor din jur, poti iesi din orice incurcatura. Incurcaturile pieselor slabe sunt intunecate, neplacute si consumatoare de timp. Pentru ca stim asta, luptam sa iti punem la dispozitie doar piese calitative. Printre acestea se afla si un ansamblu transmisie finala Case N13516 realizat cu o deosebita maiestrie si atentie la detalii. Suntem langa tine! Nimic nu e imposibil!

Un utilaj care arata bine pe dinafara, dar care pe dinauntru se dovedeste a fi neintretinut si slab, nu va produce niciodata rezultatul scontat. Utilajul are nevoie de atentie, o actiune ce se poate materializa, de exemplu, prin procurarea si montarea unor piese de inalta calitate, asa cum este si acest ansamblu original Carraro! Alege-l cu incredere!

Ansamblu transmisie finala Case N13516 este componenta care stie sa ofere sprijin - tie si pinioanelor!

Daca ne stii pe noi, inseamna ca deja esti constient ca nu trebuie sa iti umpli mintea cu lucruri care, poate, nu fac parte din sfera ta de interes. Cum piesele de schimb sunt universul nostru, iti putem oferi orice informatie. De aceea, iti spunem ca acest ansamblu transmisie finala are menirea de a asigura functionarea corespunzatoare a transmisiei finale si de a oferi suport pinioanelor din grupul reductor.

De ce sa ai dubii cand poti avea doar certitudini?

Daca ai ajuns sa ne cunosti, atunci stii deja ca noi oferim certitudini. Nu ne place sa lasam lucrurile in coada de peste si sa nu iti dam raspunsuri concrete. Asta-i si motivul principal pentru care te indemnam sa apelezi la noi. Doar asa te poti asigura ca utilajul tau primeste piesa perfecta. Iar serviciul nostru de consultanta e gratuit! Ce iti poti dori mai mult?!

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest ansamblu transmisie finala Case N13516 pentru utilajul tau, atunci vrem sa iti mai oferim inca un motiv pentru a face asta. Componenta beneficiaza de o garantie de 6 luni! Ei, ce zici de asta? Tentant, asa-i?

Nu vrem sa stim ca noi suntem vinovati de a te fi tinut pe loc. De aceea, actionam cu viteze uimitoare pentru a-ti trimite acest ansamblu transmisie finala Case N13516 oriunde in tara, in 24 de ore. Si, ca sa nu stai pe loc, iti spunem ca pe site-ul nostru poti gasi tot ce ai nevoie pentru utilajul tau!

Daca nu vrei sa risti investitia pe care o faci intr-o piesa, te sfatuim sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate atunci cand o inlocuiesti. Si te iti mai sugeram ceva - pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, inlocuieste si uleiul din butuc odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura