Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF2630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF2630
Cod produs
GC894QJ3-ES
Out Of stock
Descriere
Fa in asa fel incat utilajele tale sa atraga toate privirile. Masinariile tale sunt capabile de o forta impresionanta pentru a putea indeplini cele mai grele sarcini. Pentru acest lucru au nevoie de piese pe care sa se poata baza. Ne dorim sa oferim cumparatorilor nostri experiente unice, care sa ii multumeasca si sa ii ajute in munca pe care o desfasoara. Iti recomamndam aceasta bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF2630 pentru ca este foarte rezistenta. Un astfel de produs original iti va insoti utilajul o perioada lunga de timp. Stim cat de mult urasti sa apelezi la mecanic si, mai ales, cat de mult timp pierzi cu acest lucru.

Nimic nu este imposibil atunci cand vine vorba despre afacerea ta! Pentru ca universul tehnic este pasiunea noastra, problemele tale sunt ca si rezolvate. Iti oferim cele mai calitative piese, astfel incat sa necesite un schimb foarte rar, iar costurile tale sa scada in timp. Intra pe platforma noastra online si alege-ti preferate din multitudinea de piese pe care le avem pe stoc. Te asteptam sa ne contactezi pentru orice intrebare ai avea sau pentru a afla despre serviciile noastre!

Bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF2630 este piesa care iti va face munca mai usoara!

Bucsa mentine sanatatea utilajului tau, intrucat ea este o piesa de uzura. Rolul sau este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. De asemenea, ea asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Iti recomandam sa ii acorzi atentia cuvenita pentru ca bucsa este cea care sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Echipa noastra este gata sa te ajute in orice situatie te-ar pune utilajele tale. Fie ca iti doresti sa investesti in piese de calitate si nu esti sigur pe care sa le alegi, fie ca ai un utilaj stricat si trebuie sa il repari, suna-ne! Prin serviciul gratuit de consultanta nu ai nimic de pierdut. Mai mult, ai de castigat informatii pretioase si ajutor in rezolvarea rapida a oricarei probleme.

Aceasta bucsa pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF2630 beneficiaza de o garantie pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie este valabil 6 luni si va fi regasit in colet.

Contacteaza-ne!  Distanta nu mai este o problema atunci cand utilajul tau are nevoie de o bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF2630 noua! Noi ti-o trimitem in 24-48 de ore, prin serviciul de livrare rapid, indiferent unde te-ai afla!

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca aceasta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Bucsa recomandata de noi este perfecta pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura