Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Massey Ferguson 6465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
OR4D679K-CD
Out Of stock
Descriere
In grija noastra se afla tainele pieselor de schimb calitative. Le pazim cu multa constiinciozitate, caci stim valoarea importanta pe care acestea o au si o dau. Iti deschidem calea spre aceste componente, dezvaluindu-ti misterele ce le invaluie. Daca vei alege aceasta coroana reductor Massey Ferguson 6465 vei vedea cum utilajul tau isi va schimba dispozitia. Nu e vorba de magie, e doar calitatea care iasa la iveala de oriunde s-ar situa. Esti pregatit sa iti oferi ceea ce meriti cu adevarat?

Piesa pe care ti-o prezentam aici este o componenta originala Carraro. Daca nu esti familiarizat cu aceasta gama de produse, poti incepe sa o cunosti achizitionand o coroana de butuc. S-ar putea sa ai surpriza unei afaceri bune. Noi suntem convinsi ca utilajele functioneaza mai bine atunci cand marea parte a angrenajului lor este formata din elemente de top! Daca te intereseaza acest aspect al afacerii pe care o conduci, nu ezita sa ne contactezi!

Coroana reductor Massey Ferguson 6465 e tot ce ti-ai putea dori si ceva in plus!

Stim ca nu e tocmai simplu sa te ocupi de utilajele tale, de aceea iti venim in ajutor. Nu mai trebuie sa iti mai bati capul cu detalii tehnice ale pieselor de schimb. Iti spunem noi cum sta treaba! De exemplu, aceasta coroana de butuc are rolul de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Te incoronam domnitor peste tinutul pieselor de schimb calitative!

Tinutul pieselor de schimb calitative este de o intindere vasta. E un loc sclipitor si somptuos la care toata lumea viseaza. Pssst! Avem un secret: stim cum sa te facem domnitor peste aceasta regiune! Tot ce trebuie sa faci e sa ne intrebi care-s pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a ajunge acolo. Noi iti recomandam doar piesele perfect indrumatoare si cam asta e. Hai, apeleaza-ne! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Alaturi de acesta coroana reductor pentru tractor Massey Ferguson 6465 asezam si parti din dragostea noastra. Acestea le vei gasi sub forma unui certificat de garantie valabil 6 luni.

Vrem ca aceasta coroana reductor Massey Ferguson 6465 sa ajunga la tine cat mai repede. Asa ca ne miscam cu viteza ridicata pentru a o trimite spre tine, in 24 de ore, indiferent de locul unde te-ai afla in tara. Te invitam sa descoperi pe site-ul nostru o gama larga de produse calitative!

Iti recomandam cu fermitate sa nu dai cu piciorul investitiei pe care o faci intr-o piesa de schimb. Opteaza doar pentru serviciile atelierelor de specialitate si ale profesionistilor cu experienta!

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura