Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Massey Ferguson 5360

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
PBVW8GRI-CD
Out Of stock
Descriere
Asa cum bine ii sade unei coroane, aceasta coroana reductor tractor Massey Ferguson 5360 e bine asezata pe un piedestal. O vezi din departare cum straluceste, cum i se reflecta calitatea din toate partile. E momentul ala de surprindere ce ajunge la paroxism. Dar nu lasi sentimentul asta sa te copleseasca, caci stii ca nu ajungi departe daca ramai surprins. Trebuie sa iei o decizie. Si decizia e clara si limpede: procurarea acestei piese de schimb e o investitie de durata!

In lumea pieselor de schimb modestia nu reprezinta intotdeauna o virtute. De exemplu, un antreprenor ar putea crede ca o piesa mediocra poate fi excelenta in modestia ei. Cine crede acest lucru are sanse mici sa dea lovitura si sanse mari sa fie amagit. De ce sa nu mergi la sigur si sa inlocuiesti piesele uzate ale utilajului tau cu produse de top? Prezenta componenta originala Carraro face parte din aceasta categorie! In depozitul nostru se afla o multitudine de piese de inalta calitate dintre care sa poti alege!

Coroana reductor Massey Ferguson 5360 este piesa care te va incununa cu succes!

Nu trebuie sa iti faci griji daca nu stii totul despre utilajul tau. E suficient sa ii acorzi atentie si sa-i monitorizezi performanta. De restul ne ocupam noi. Iti spunem ce si cum se intampla in spatele carcasei. De pilda, aceasta coroana are rolul important de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Nicio problema nu e de nerezolvat cand stii la cine sa apelezi!

Inca mai ai dubii cand trebuie sa achizitionezi o noua piesa de schimb? Credeam ca e demult apusa acea vreme. E simplu cand stii ce ai de facut si la cine sa apelezi! Cum la cine? La noi, bineinteles! Asadar, orice problema ai avea noi o rezolvam! Sa mai zicem ca serviciul nostru de consultanta e gratuit?!

O coroana reductor pentru tractor Massey Ferguson 5360 este o investitie pentru un viitor linistit. Ca sa intarim aceasta afirmatie iti oferim o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Aceasta coroana reductor Massey Ferguson 5360 face cuplu bun cu utilajul tau. Pentru ca stim asta, o trimitem spre tine in 24 de ore, prin curier rapid. Iti amintim ca pe site-ul nostru gasesti tot ce are nevoie utilajul tau!

Montajul reprezinta un pas decisiv pentru viata piesei de schimb. Alege doar serviciile atelierelor de specialitate cand inlocuiesti o componenta! Astfel te asiguri ca nu pierzi investitia.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura