Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 5360

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 5360
Cod produs
P7Q2CVFG-A-AT
Out Of stock
Descriere
Te-a suparat rulmentul? Sa-l schimbam, dara, ca nu-i un capat de tara! Mai ales ca avem pentru tine un rulment butuc Massey Ferguson MF 5360 de toata isprava si frumusetea. Excelent prelucrat, la cele mai inalte standarde de calitate, dintr-un metal special, deosebit de rezistent, rulmentul acesta duce mult si bine, oricat de intens ar fi solicitat. Lubrifiat ca la carte, n-ai treaba cu el. Calitatea superioara Carraro nu se dezminte nici de aceasta data!

De alegerile pe care le faci depind rezultatele pe care le obtii. Mentine-ti utilajul in forma, iar el te va rasplati prin performantele sale. Vrei randament maxim? Ofera-i maxim! Nu te zgarci in privinta componentelor pe care i le asiguri, cand te ieftinesti, mai mult cheltuiesti. O piesa de calitate indoielnica mai mult te tine pe loc ori chiar te trage inapoi. Suna-ne si afla mai multe despre intretinerea utilajului tau de la specialistii nostri!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 5360 - o alegere inteleapta!
Desi nu-i prea mare, rulmentul de butuc are o misiune destul de complicata. Rolul sau este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti pentru a le permite miscarea acestora, in fata sau in spate, inclusiv la viteze mari. Din fericire, are un design inovator care asigura o frecare redusa, astfel ca te vei bucura de functionare indelungata. Ca sa fie totul in parametri optimi, nu neglija lubrifierea, caci are mare nevoie de ea. Insa avantajele pe care ti le ofera sunt multiple, consumul de combustibil, de exemplu, fiind redus semnificativ.

Iti oferim consultanta gratuita!
Nu te sfii sa ne contactezi cand te confrunti cu vreo problema sau dilema. Oricat ti-ar parea de complicat, vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Fie ca nu stii care e cauza defectiunii si, in consecinta, nu stii ce piese ti-ar trebui, fie ca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau - totul se rezolva. Chiar si montajul! Avem colaboratori de incredere in toata tara. Iti trimitem rapid un profesionist cand situatia o cere. Contacteaza-ne, vei scuti resurse importante!

Garantie
Nu-ti fa griji, acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 5360 beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care te acopera de eventuale defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, insa, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Livrare
Stim cat de pretios este timpul tau si ne mobilizam ca acest rulment butuc Massey Ferguson MF 5360 sa ajunga la tine in doi timpi si trei miscari. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic, iar noi ti-l trimitem de indata prin curier rapid. De asemenea, il poti ridica si personal de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin preajma.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea sa. Ca sa nu intampini dificultati, iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Un montaj necorespunzator poate compromite intreg ansamblul, spre exemplu, bilele de rulment s-ar putea raspandi in interiorul acestuia si sa vezi atunci veselie. Este de dorit sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, simplu si rapid.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura