Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Massey Ferguson 6465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 6465
Cod produs
1BG0SNX2-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca timpul te preseaza, de aceea iti oferim solutia rapida si eficienta pentru a-ti reporni tractorul. Aceasta coroana transmisie Massey Ferguson 6465 te va scoate din impas si te va tine mult si bine. Calitatea originala Carraro nu se dezminte nici de aceasta data. Iar tu iti vei putea relua activitatea cat mai curand si vei uita  o buna bucata de vreme de grija coroanei reductor.

Iar cand mai vine necazul si ai de inlocuit vreo piesa la utilajul tau, nu te sfii, contacteaza-ne si spune-ne pe scurt problema ta. Consultantii nostri sunt aici pentru tine, dornici sa raspunda solicitarilor tale. Ai nevoie de promptitudine si eficienta - le gasesti la noi, pentru ca stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-un foc.

Coroana transmisie Massey Ferguson 6465 - calitate superioara pentru tractorul tau!
Aceasta coroana reductor Massey Ferguson 6465 este o componenta esentiala in ansamblul reductor. Rolul sau este foarte important, intrucat ajuta la sporirea cuplului. Impactul sau in angrenajul transmisiei finale este puternic, nu fa rabat la calitate daca iti doresti randament maxim de la tractorul tau.

Ai nelamuriri? Acum ai si consultanta - si e gratuita!
E o prioritate pentru noi satisfactia clientilor nostri, de aceea avem un serviciu de consultanta gratuita prin care iti oferim suport tehnic in tot ceea ce tine de intretinerea utilajelor tale. Primesti solutii utile si sfaturi avizate, fara sa cheltui din timpul sau din banii tai. Apeleaza-ne si stai de vorba cu consultantii nostri, vei primi raspunsurile de care ai nevoie!

Nu-ti fa griji, pentru aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Massey Ferguson 6465 ai garantie 6 luni in caz de defecte de fabricatie. De intamplat nu prea se intampla, dar pastreaza factura si certificatul de garantie din interiorul coletului. Just in case!

Timpul e o resursa pretioasa, de aceea nu vrem sa ti-o irosim. Iti livram aceasta coroana transmisie Massey Ferguson 6465 in cel mult 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online, iar daca iti e la indemana, poti ridica piesa direct de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montajul este esential pentru o buna functionare a utilajului tau. Asigura-te ca piesa este pozitionata corect, dar ai grija si de lubrifiere si de etansare. Este recomandat sa refaci etanseitatea ansamblului reductor folosind simeringuri si oringuri noi. Si ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele, daca vechea coroana a avut dantura deformata. Ca sa fii sigur ca totul va merge brici, prelungind viata utilajului tau. Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care stiu exact ce aspecte trebuie sa bifeze. Daca ai nevoie, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura