Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva Carraro 045063

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 045063
Cod produs
73F2MYVC-AC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand tu alegi sa practici excelenta in activitate, excelenta devine darul tau pentru toti ceilalti. Pentru clientii tai, pentru furnizorii tai, pentru echipa ta. Noi, asa facem. Si, pentru ca practicam excelenta in activitate, darul nostru pentru clientii nostri sunt produsele de top! Si pentru ei, am adus in depozitul nostru piese originale Carraro!

O asemenea piesa este si electrovalva Carraro 045063 - o piesa de calitate, fabricata cu atentie la detalii. O gasesti in depozitul nostru, alaturi de alte piese, toate aduse pentru tine si utilajele tale. Vorbeste cu noi pentru ca avem piesele de care ai nevoie! Sunt piese de o calitate exceptionala!

Electrovalva Carraro 045063 - o piesa de top!
Buturuga mica rastoarna carul mare! Da, este o piesa de dimensiuni reduse, dar este importanta pentru functionarea utilajului tau. Cea pe care ti-am prezentat-o are rolul de a controla selectarea treptelor de viteza. Daca nu-ti doresti ca functionarea utilajului tau sa fie… rasturnata de o electrovalva, salveaza datele noastre de contact. Avem piese de calitate! Contacteaza-ne cu incredere.

Noi stim domeniul! Vorbeste cu noi!
Da, noi stim ca domeniul pieselor pentru utilaje este unul mareeeee. Dar noi suntem multiiii si destoinici. Cautam, citim, ne informam, gasim! Spune-ne ce nu stii si vei avea raspunsul. Acesta este rolul serviciului gratuit de consultanta pe care l-am infiintat gandindu-ne la tine. Cu noi, poti salva timp pretios de fiecare data! Contacteaza-ne!

Cand stii ca o piesa are garantie, esti relaxat. Si piesele noastre sunt piese de calitate care vin insotite de certificate de garantie. Piesa pe care ti-am prezentat-o are, pentru defectiunile de fabricatie, o perioada de gratie de minim 6 luni. Certificatul de garantie si factura ajung la tine, in colet, alaturi de piesa comandata.

Electrovalva Carraro 045063 ajunge la tine simplu si rapid! Coletul vine aproape cu viteza luminii oriunde in tara, acolo unde esti, in maxim 24 de ore!
Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site! Iar daca ajungi pe la depozitul nostru, poti ridica comanda, personal.

Daca vrei sa nu iasa fum cand ti-e lumea mai draga, apeleaza la specialisti pentru montajul pieselor. Nu merita siguranta ta si functionarea utilajului sa apelezi la manopere indoielnice! Vei pierde si bani si timp de fiecare data cand lasi persoane neautorizate sa faca lucrurile de care trebuie sa se ocupe specialistii.

Daca tu nu cunosti specialisti, noi suntem aici si ne poti intreaba! Avem datele lor de contact. Vorbeste cu noi!

Specificatii tehnice

Dimensiuni miez:

Lungime 49mm
Diametru 19mm
Mufa cu 2 papuci
Trimite mesaj
Din Gura in Gura