Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva Kubota 16851-60013

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota 16851-60013
Cod produs
U3NK5OQL-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea electrovalva Kubota 16851-60013 te asteapta in depozitul nostru, pentru a demonstra ce calitati poseda. In cei mai simpli termeni, aceasta electrovalva, deseori denumita si bobina de oprire a motorului, este o componenta centrala a sistemului de oprire al unui vehicul. Functia sa principala este de a inchide circuitul de alimentare.
Aceasta componenta montata corect, conform sfaturilor producatorului, va asigura o oprire a sistemului rapida si conforma, si va prelungi, astfel, durata de viata a angrenajului utilajului tau!

Atunci cand aceasta electrovalva nu mai este alimentata, circuitul se va inchide in siguranta si cu promptitudine. Componenta noastra te asteapta sa o achizitionezi, fiind o alegere mai mult decat sigura. Cand vine vorba de inlocuiri ale componentelor dedicate vehiculelor, trebuie sa ai incredere in echipa nostra de specialisti!

O electrovalva Kubota 16851-60013 este o piesa stabila!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul imens al utilajului tau. Doar aceasta bobina poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Beneficiaza si tu de consultanta gratuita!
Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora! Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta electrovalva Kubota 1685160013 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O bobina oprire motor Kubota 16851-60013 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Recomandam foarte ferm sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur elementele!

Specificatii tehnice
• Se leaga pe un singur fir
• Se fixeaza in 2 gauri alungite, de 7mm fiecare, aflate la 30mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura