Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru incarcator telescopic JCB 520-55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520-55
Cod produs
43JW7UK8-ES
Out Of stock
Descriere
Daca si tu iti doresti sa cresti durata de functionare a utilajelor tale, atunci relaxeaza-te si fii increzator! Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa realizezi acest lucru! Iti oferim piese originale, precum acest set pivot inferior JCB 520-55 care sa reprezinte o alegere avantajoasa. Acesta se potriveste si la JCB 520-55FS. Deoarece timpul este un factor important in lucrarile tale, nu iti permiti sa pierzi nici macar un minut. Investind in piese de calitate, castigi mai mult timp pentru a munci si iti ajuti utilajul sa reziste mai mult. Prin rezistenta nu ne referim doar la durata de functionare, ci si la capacitatea de a indeplini sarcini solicitante.

Pentru ca meseria pe care o practici nu este una usoara, ai nevoie de o echipa care sa te sustina atunci cand dai de greu. Situatiile neplacute sunt inevitabile atunci cand ai un volum mare de munca si un mediu atat de complex. Depinde de tine cum gestionezi fiecare problema si cum o eviti pe viitor. Te invitam sa intri pe site-ul nostru pentru a-ti alege produsele preferate. Daca inca nu esti convins de acestea, contacteaza-ne si impreuna vom gasi variantele corecte. Evolutia afacerii tale depinde de tine!

Set pivot inferior JCB 520-55 este cea mai avantajoasa investitie pe termen lung!

Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Inspectia tehnica si schimbul timpuriu al acestor piese te va scapa de multe surprise neplacute. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente mici de legatura pentru ca sunt foarte importante in functionalitatea optima a utilajului.

Daca intampini dificultati in depistarea unor probleme ale utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru set pivot inferior pentru incarcator telescopic JCB 520-55 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi acest set pivot inferior JCB 520-55 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce aceste piese in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ele.

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata si din spate a utilajului.

Specificatii tehnice:
Pivot
• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura