Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru incarcator telescopic JCB 520-55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
JCB 520-55
Cod produs
ZT1K73MO-AS
Descriere
Acest pinion planetar Jcb 520-55 este un element tehnic absolut necesar sistemului de transmisie al utilajului tau! Este o piesa originala Carraro care intregeste colectia noastra de piese de transmisie din depozit! Continuam sa ne extindem si sa ne inmultim stocul cu cele mai performante produse care sa aduca satisfactie clientilor nostri! La noi oportunitatile curg siroaie, tocmai pentru a oferi sansa fiecaruia sa isi dezvolte afacerea!
Succesul nu vine din ceea ce faci in mod ocazional. Vine din ceea ce faci in mod consecvent. Fa din perseverenta propria ta disciplina! Nu renunta sa iti indrepti mereu atentia catre cele mai eficiente metode care ti-ar putea imbunatati semnificativ conditia! Care te-ar putea propulsa catre reusita! Ne vom asigura noi ca iti vei mentine focusarea in directia potrivita! Ia legatura cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta!
Sustine buna conditie a utilajului cu acest pinion planetar Jcb 520-55 original!
Primul aspect vizat atunci cand pornesti in cautarea unei piese de schimb este rolul pe care aceasta il indeplineste! Acest pinion planetar Jcb 520-55 are menirea de a realiza transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Este o piesa care a fost prelucrata dupa tehnici performante in cele mai renumite ateliere de cei mai iscusiti ingineri special pentru a tine piept coroziunii!
Alege sa operezi dupa cele mai fresh informatii!
Nu, nu trebuie sa stai sa le cauti! Tot ce ai nevoie sa stii se afla la un telefon distanta! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si beneficiaza de cea mai profesionala instruire din partea agentilor nostri! Cu spiritul lor dezvoltat de observatie vei sti sigur ca ai facut alegerea corecta a piesei! Mai mult, vei fi indrumat catre atelierul ideal pentru momentul montajului si vei primi un plan doar al tau de mentenanta!
Garantie
Ne dorim ca produsele noastre sa vina sub conditia sigurantei. Mai ales cand la mijloc sta o investitie. Acest pinion planetar pentru incarcator telescopic Jcb 520-55 detine un certificat de garantie valabil 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica!
Livrare
Lucram prompt si bine! Nu ne-am permite sa abuzam de timpul tau. De aceea ne-am obisnuit sa lucram sub presiune si sa ne miscam precum furnicile in depozit! Iti vom expedia acest pinion planetar Jcb 520-55 in timpul record de 24 de ore oriunde! Asteptam sa ne suni sau sa plasezi comanda pe site pentru a intra in posesia produsului dorit!
Montaj
Un start superficial nu va putea sa-ti aduca decat probleme! Ne-am confruntat de multe ori cu alegerea clientilor de a instala piesele prin improvizatii. Nu te lasa prins de aceasta capcana crezand ca vei economisi bani! Cu astfel de servicii, piesa nu-si va putea exercita functia in mod corect, iar calitatea acesteia va fi anulata instant! Mergi la sigur si monteaza piesa in prezenta unor profesionisti intr-un atelier de specialitate!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura