Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor John Deere 5900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5900
Cod produs
PFKO8AW2-AT
Out Of stock
Descriere
Este mai usor sa previi decat sa tratezi, dar uneori necazul te ia prin surprindere si trebuie sa intervii. Ce sa-i faci, niciun lucru nu e vesnic, dar totusi sunt lucruri care dureaza mult, mult, mult. Cum este si aceasta coroana transmisie finala John Deere 5900 produsa de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate. Decat mult si prost, mai bine putin si bun. E un principiu sanatos, aplicabil in toate domeniile, implicit si la piesele de schimb.

Cand ai nevoie de piese de schimb pentru utilajele tale, gasesti la noi tot ce-ti trebuie. Nu ne multumim sa-ti oferim doar calitate, vrem sa ne asiguram ca iti rezolvi cat mai rapid si mai simplu problema. Ai suport tehnic din partea specialistilor nostri, ca sa achizitionezi piesele de care ai nevoie pentru a-ti intretine ca la carte utilajele.

Coroana transmisie finala John Deere 5900 - solutia ideala pentru tractorul tau!
In miezul utilajului tau, transmisia finala este cea care il insufleteste si trebuie sa fii atent ce piese de schimb folosesti, daca vrei randament maxim. Pentru ca o coroana reductor John Deere 5900 are un rol esential in angrenajul transmisiei finale, ea fiind componenta care ajuta la sporirea cuplului. Impactul sau asupra sistemului este imens, de aceea e bine sa alegi o piesa de calitate superioara, nu orice ciuruc. Ca sa reziste timp indelungat si sa aiba precizia danturii in parametri maximi. Nu-ti doresti o coroana careia sa i de deformeze dantura dupa scurt timp de la montaj. Alege intelept!

Intrebarile tale isi gasesc raspuns la noi prin serviciul de consultanta gratuita!
Oricat de priceput ai fi in ale utilajelor, se intampla sa ai nevoie de indrumari sau clarificari pe care cei specializati in acest domeniu ti le pot oferi cu usurinta. Suna-ne si stai de vorba cu expertii nostri, te invata ei ce nu stii si-ti dau sfaturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Iar daca ai nevoie si de o echipa mobila care sa-ti repare utilajul, se rezolva. Oriunde te-ai afla, avem colaboratori de incredere pe care ti-i putem trimite.

Stim cat de importanta este siguranta, de aceea pentru aceasta coroana transmisie finala pentru tractorJohn Deere 5900 iti oferim 6 luni garantie pentru defectele de fabricatie.

Nu-ti fa probleme, aceasta coroana transmisie finala John Deere 5900 ajunge la tine in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape si iti face placere, poti veni direct la sediul nostru, langa Bucuresti.

Fiecare piesa are particularitatile ei si chiar de multi cred ca se pricep, nu-ti recomandam sa lasi aceasta treaba pe mana oricui. Alege persoane calificate, pentru ca un montaj necorespunzator poate dauna intregului ansamblu. Cand inlocuiesti coroana reductor, trebuie sa refaci lubrifierea, dar si etanseitatea cu simeringuri si oringuri noi. Iar daca vechea piesa a avut dantura deformata, mai bine inlocuiesti si pinioanele, ca sa nu ai ulterior probleme. Daca n-ai la cine apela, iti trimitem noi o echipa specializata.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura