Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor John Deere 5082

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5082
Cod produs
IOM1QVW4-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca n-ai ajuns aici de placere, dar vrem sa-ti usuram povara. Solutia se afla la un apel telefonic distanta, hai sa-i dam impreuna de cap transmisiei finale. Aceasta coroana transmisie finala John Deere 5082 este alegerea ideala cand se impune sa inlocuiesti vechea coroana. Produsa de compania Carraro la cele mai inalte standarde de calitate si precizie, te va multumi pe deplin. Este compatibila si cu modelul John Deere 5082E.

Nu mai sta pe ganduri! Cand ai probleme cu utilajele tale, gasesti la noi piesele de schimb de care ai nevoie. Specialistii nostri te vor consilia cu drag ca sa fii sigur ca alegi piesele potrivite si sa poti remedia defectiunile cu usurinta. Te ajutam si in privinta montajului si a mentenantei. Suna-ne!

Coroana transmisie finala John Deere 5082 - face fata provocarilor cu brio!
Aceasta coroana reductor John Deere 5082 este o componenta importanta in angrenajul transmisiei finale, n-o neglija. Rolul sau este esential, ea fiind piesa care ajuta la sporirea cuplului, cu impact direct asupra functionarii utilajului tau. Este primordial sa alegi o piesa calitativa, daca iti doresti randament maxim si exploatare nestingherita cat mai mult timp.

Ai consultanta gratuita!
Ca sa fii sigur ca ai achizitionat exact ceea ce trebuie. E mai bine sa intrebi, poti afla multe lucruri interesante si utile. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie in mod gratuit pentru a-ti face mai usoara misiunea intretinerii utilajelor tale. Te putem ajuta si cu montajul, iti trimitem o echipa oriunde te-ai afla. Suna-ne si convinge-te de beneficiile colaborarii noastre!

Achizitioneaz-o cu incredere, ai pentru aceasta coroana transmisie finala pentru tractor John Deere 5082 6 luni de garantie pentru defectele de fabricatie. Gasesti certificatul de garantie in interiorul coletului, desi nu prea credem ca il vei folosi.

Nu te preocupa, iti livram aceasta coroana transmisie finala John Deere 5082 in cel mai scurt timp, in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Suna-ne sau cere o oferta online ori, daca esti prin preajma, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Te asteptam!

Nu lasa montajul pe mainile oricui. O piesa montata necorespunzator poate dauna intregului ansamblu si n-ai chef si de alte belele. O data cu noua coroana reductor, poate ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele, daca vechea coroana a avut dantura deformata. Refa etanseitatea sistemului folosind simeringuri si oringuri noi si asigura-te ca si lubrifierea este una impecabila. Astfel utilajul tau va da randament maxim. Apeleaza la persoane specializate, e mai sigur asa.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura