Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set reparatie pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
RBCE9ZAL-SC
Out Of stock
Descriere
De cate ori plecai de acasa, mama iti dadea  mereu acelasi sfat- “ai grija pe unde mergi, cu cine vorbesti si ce vorbesti!”. L-ai ascultat si ai ajuns departe. Iti dam si noi un sfat la fel de bun- nu pierde timp sa cauti piesele de schimb de care ai nevoie la nimereala. Nu cauta chilipiruri caci nu pretul iti pune in miscare utilajul. Cumpara ce e mai bun de la cei mai buni.  Cumpara acsta set reparatie pompa hidraulica Bobcat 323 de la noi.  Iar daca te-ai decis si ai nevoie de el, asteptam un apel de la tine. Si il vei primi in cel mai scurt timp. Impreuna cu multe alte sfaturi bune.

Nu-ti face iluzii vreodata, nimic nu e perfect pe lumea asta. Si cu atat mai mult in afaceri. Apar intotdeauna probleme. Sa fim noi sanatosi . Si noroc cu prietenii care sar in ajutor atunci cand arde. Daca utilajul tau are nevoie de o piesa de schimb, suna la noi. Stim tot ce inseamna o defectiune, stim cauza, stim ce complicatii poate genera, stim sa o rezolvam. Iti livram pe loc piesa de schimb si la nevoie iti asiguram accesul la un mecanic specialist. Utilajul tau va functiona din nou. La final, cand totul e gata, aprindem si o big fat cubana, ca sa sarbatorim.

Set reparatie pompa hidraulica Bobcat 323 te tine sa fii bine
Acest set de garnituri este necesar pentru a etansa pompa hidraulica dupa ce aceasta a fost deschisa pentru reparatii. Cum spune o vorba printre chirurgi, pacientul trebuie sa fie viu si in timpul operatiei nu doar inainte si dupa.

De vei veni iar langa mine…
… nu ezita sa ii contactezi pe consultanti atunci cand utilajul sufera. Vei primi de la ei recomandari cu adevarat utile si, in plus, complet gratuite. Te vor indemna sa-ti cunosti mai bine masinile grele si felul in care acestea ar trebui exploatate si intretinute.  Fiecare Bobcat are structura lui specifica si trebuie sa-i oferi atentia cuvenita. Avem idei multe, avem idei bune. Nu te costa nimic, doar un apel.

Garantie
Acest set reparatie pentru pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 323 cumparat de la noi, este un produs absolut nou. Beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectiuni de fabricatie. Asigura-te sa nu fie utilizat neglijent sau gresit de vreun amator gasit prin curte, pentru ca garniturile se pot rupe.

Livrare
Odata ce comanda a fost confirmata, piesa solicitata la destinatie in maxim 24 de ore, indiferent in ce colt al tarii te afli. Vei plati doar dupa ce intri in posesia produsului. Desfaci si verifici. Lucram cu firme de curierat serioase. Bineinteles, daca ai drum prin Bucuresti sau prin apropiere, poti ridica garnitura chiar din depozitul nostru. Spune-ne doar cum ti-e mai ok, si te invitam sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Orice consultant profesionist iti va recomanda sa lasi efectuarea montajului pe mana unui mecanic calificat. Poti alege chiar unul dintre mecanicii cu care colaboram. Ajunge sa il solicitam si va ajunge imediat la locul unde se afla utilajul, chiar si pentru interventii complexe. Daca e necesar, putem trimite un intreg atelier mobil. Nu te lasam asa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura