Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac Caterpillar TH470C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH470C
Cod produs
WL5HYKMG-AC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un simering pinion atac Caterpillar TH470C ? Poti sa fii linistit ca problema este rezolvata! Da, da, pentru ca avem piesa de schimb de care ai nevoie in depozitul nostru! Si este una de calitate! Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne.

Alege sa dai semnificatie provocarii pe care utilajul tau ti-a adus-o! Alege sa vezi oportunitatea pe care aceasta situatie ti-o ofera! Care ar fi aceasta? Noi spunem ca oportunitatea este intalnirea ta cu noi si piesele noastre de schimb.

Suntem aici pentru tine! Contacteaza-ne! Te vei convinge ca in fiecare defectiune sta o oportunitate de a face lucrurile mai bine.

Simering pinion atac Caterpillar TH470C - pentru o buna protectie a sistemului pe care este montat!
Fabricata la cele mai inalte standarde de calitate, piesa de schimb pe care ti-o prezentam este originala Carraro. Rolul sau este acela de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Simeringul de origine pe care ti-l propunem ofera cea mai buna protectie impotriva prafului.

Atunci cand ai constatat ca piesa s-a uzat, nu amana inlocuirea ei! Astfel, iti vei feri utilajul de o defectiune majora.

Nu ezita sa ne intrebi! Serviciul nostru de consultanta este… gratuit!
Te ajutam de fiecare data cand nu stii sa identifici piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie! Ce trebuie sa faci? Sa ne dai cateva informatii despre utilaj si ai nostri colegi - destoinici, destoinici & cei mai destoinici - iti transmit informatiile de care ai nevoie. Daca ai nevoie, au si schite pe care ti le pot pune la dispozitie!

Asadar, nu mai ezita si intreaba-ne! Suntem aici si vrem sa te sustinem in activitatea ta!

Piesa de schimb pe care ti-am prezentat-o iti va fi livrata in colet, alaturi de certificatul de garantie si factura. Garantia acesteia este de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Utilajul tau trebuie sa functioneze din nou si noi stim aceasta! Asadar, pregatim coletul repedeee si iti trimitem acest simering pinion atac incarcator telescopic Caterpillar TH470C in maxim 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde tu te afli.

Ce trebuie sa faci?! Ne contactezi la numerele de telefon afisate pe site si, apoi, stabilim impreuna toate detaliile pentru ca piesa sa ajunga la tine. De asemenea, poti ridica piesa comandata si de la depozitul nostru!

Nu vom inceta sa iti spunem ca: un montaj corect este o investitie! Da, un montaj efectuat de profesionisti va avea un aport semnificativ la cresterea duratei de utilizare a pieselor, dar si a duratei de exploatare a utilajului tau!

Nu cunosti specialisti? Problema este rezolvata, pentru ca ii stim noi! Contacteaza-ne pentru informatii si recomandari!

Specificatii tehnice:

-Diametru interior: 65 mm
-Diametru exterior: 92 mm
-Inaltime 1: 10 mm
-Inaltime 2: 15 mm
-Material: FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura