Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala John Deere 6000103364

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ohn Deere 6000103364
Cod produs
16S405YB-AL
Out Of stock
Descriere
Cat investim in calitate? Totul! In primul rand, dedicam mult timp cercetarii din spate: de ce un produs si nu altul, din ce materiale este realizat, performanta pe care o promite si lista poate continua. Dam teste pieselor noastre de schimb si asa construim o gama larga! Din ea face parte si acest  ansamblu transmisie finala Class 6000103364 care este un produs original, realizat de renumita Carraro. Comanda-l acum si nu te va dezamagi!

Fiecare element component al utilajului tau este un atu suplimentar daca ii oferi suficienta atentie! Noi facem asta in locul tau! Intra pe site sau da-ne un telefon si iti vom oferi toate sfaturile si informatiile de care ai nevoie. Nu ezita, consultanta este intotdeauna gratuita, iar colegii nostri sunt profesionisti cu experienta. Ia-ti o piatra de pe inima si pune intrebarile care conteaza!

Ansamblu transmisie finala John Deere 6000103364 - cand performanta sta in calitate!
Cand vrei sa ai performanta, investeste in calitate! Indiferent de marimea piesei de schimb ce necesita schimbare, este principala regula ce te va conduce spre succes si va elimina defectiunile neprevazute. Iar, daca ne referim la acest ansamblu transmisie finala, trebuie sa stim un lucru: amplifica cuplul transmis de planetara rotii, astfel incat trebuie sa te asiguri ca il alegi pe cel mai bun! Mai mult decat atat, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

Cum faci asta? Pe ACN Piese utilaje poti foarte simplu, in mod prompt si gratuit sa iei legatura cu unul dintre profesionistii nostri cu experienta! El te poate ajuta cu o verificare a compatibilitatii setului cu utilajul tau, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.

In ziua de astazi, increderea se castiga! Asa ca iti livram impreuna cu acest ansamblu transmisie finala Class 6000103364 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie. Vei vedea ca nu vei avea nevoie de el!

Avem super-puteri! Nu ne crezi? Livram chiar la tine acasa in cel mult 24 de ore! Fii pregatit sa despachetezi acest ansamblu transmisie finala Class 6000103364 cat mai curand! Si, daca ai uitat sa ne spui ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Stim ca montajul este un aspect care iti poate da batai de cap, astfel incat ne-am gandit la toate! Nu trebuie decat sa ne dai un telefon, iar noi iti vom oferi consultanta gratuita. Mai mult, iti spunem si un secret despre produsul achizitionat! Ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul tau de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Subliniem, de asemenea, ca este necesara adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

8 prezoane
Trimite mesaj
Din Gura in Gura