Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
EKZ07FMT-NP
Out Of stock
Descriere
Daca toate utilajele prietenilor tai merg frumos si al tau schiopateaza, nu vreau sa fiu pesimist dar este posibil sa fie de la sistemul de transmisie ceva. Este adevarat ca vorbim de unul dintre cele mai complexe sisteme insa, problemele ce par majore pot deveni minore. Solutia ar fi aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580SLE compatibila utilajului tau. Daca te intrebai ce o recomanda, afla ca in principal originile sale, avand in vedere ca este o piesa originala Carraro pentru punte spate.

De ce sa optezi pentru aceasta piesa? Pentru ca fiabilitatea sa este garantata, rezistenta este de necontestat si materialele sale au trecut prin selectii riguroase de calitate.

Magazinul ACN Piese Utilaje este oaza ta de liniste si de relaxare si stii de ce? Pentru ca aici noi facem toata treaba in timp ce tu te poti relaxa ca ai gasit locul potrivit care-ti ofera siguranta ca ferma ta este pe maini bune! In cazul in care interventia asupra utilajului tau iti pune afacerile pe pauza, te rugam sa vizitezi serviciul nostru de inchirieri utilaje! Daca ai nevoie de echipa de suport, simte-te liber sa ne contactezi pentru orice tip de intrebare. Colegii mei sunt deschisi chiar si la sugestii astfel ca te rugam sa nu fii timid si sa ne spui parerea ta!

Nu-ti lasa utilajul in asteptare si comanda acum aceasta coroana reductor Case 580SLE cu care o sa fie foarte mandru!
Cred ca am ajuns la cel mai important capitol al povestirilor noastre. Functia acestei piese este foarte importanta, iar daca am fi la ora de anatomie, am putea sa asociem piesa cu inima utilajului. Daca te intrebi cum vine asta, o sa iti explic mai pe larg in cele ce urmeaza. In primul rand trebuie sa stim ca face parte din sistemul de transmisie si ca rolul principal consta in transmisia puterii de la motor la axul rotilor. Daca vrei sa vorbim mai mecanic, ea garanteaza un cuplu de forta sporit catre puntea principala. In cazul in care piesa este compromisa, totul se opreste pentru ca inima sa nu mai…cupleaza.

Cauzele ce duc la degradarea dintilor coroanei pot fi dintre cele mai diverse. Compromiterea poate fi rezultatul unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pur si simplu pinioanele s-au uzat. Cum iti dai seama ca utilajul tau nu-si mai poarta coroana pe cap? Ei bine, cand ai sa-l vezi stana de piatra, o sa stii de ce sta ca o statuie in mijlocului ograzii.

Cand montarea-i munca grea, suna-ne si te vom salva!
Daca inca te mai intrebi ce castiga clientii nostri ca ne aleg pe noi, hai sa facem un rezumat! Achizitioneaza piese de calitate de la producatori de top, se bucura de conditii de livrare super eficiente, si mai beneficiaza si de consultanta tehnica gratuita! Cum nu stiai? Da, da, daca nu stii cum se face suna-ne pe noi si-ti facem maini dibace!

Daca te sperie gandul ca aceasta coroana reductor Case 580SLE ar avea anomalii, poti sa te relaxezi. Chiar daca nu este perfecta, se bucura de certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, timp in care poate fi restituita pentru defectiuni de fabricatie.

Daca astepti cu nerabdare coletul cu aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580SLE poti sa te pregatesti sa-l intampini, pentru ca din momentul plasarii comenzii, in maxim 24h, produsul o sa fie la tine!

Daca ne intrebi pe noi, treaba asta cu sistemul de transmisie e complicata, si are nevoie de maini cu experienta. Cu toate acestea, daca vrei sa te descurci singur, afla ca produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii.

Specificatii tehnice
Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura