Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
PDVT69XR-RB
Out Of stock
Descriere
Nu esti superstitios, dar azi dimineata ai citit in horoscopul din ziar si te-a pus pe ganduri. Era ceva legat de o coroana care va cadea, si imparatul se va face de rusine… Criptic, oare ce-ar putea fi? In mod cert, imparatul esti tu, iar imparatia e probabil compania pe care o conduci. Stai, cred ca stiu ce este! Transmisia utilajului tau o sa cedeze chiar azi, iar tu o sa te faci de rusine in fata clientului!
Hai, nu mai pierde timpul, incepe sa cauti o coroana reductor buldoexcavator Case 580SLE la furnizori!

Inca nu?! Nu e pe stoc nicaieri? Incearca la ACN Piese Utilaje, au un depozit mare cu mii de piese pentru buldoexcavatoare. Tie iti trebuie una din aia super robusta, fabricata de italienii de la Carraro! Nu ma, nu e scump, au preturi foarte decente, iti ofera si consultanta gratuita, ba chiar pot sa aranjeze montajul intr-unul din service-urile lor partenere! Hai, nu mai pierde vremea, suna-i de indata!

Nu lasa transmisia utilajului in voia sortii, comanda-i chiar acum o coroana reductor buldoexcavator Case 580SLE noua!
Coroana de butuc este componenta responsabila cu dezvoltarea unui cuplu sporit de forta catre puntea fata a utilajului tau. Ca orice piesa Carraro, si aceasta este fabricata la cel mai inalt standard de calitate, fapt ce ii asigura o exploatare indelungata. Scenariile tipice care duc la defectiuni ale dintilor coroanei implica uzura pinioanelor, patrunderea obiectelor nedorite la contactul dintre coroana si pinioane, sau deformari suferite in urma socurilor mecanice.

La noi vei gasi piese 100% originale ce nu-ti vor lasa o gaura in buget, asa ca alege o coroana reductor buldoexcavator Case 580SLE originala!
Consultantii ACN Piese Utilaje sunt capabili sa te ajute in orice situatie! Putem identifica piesa de care ai nevoie din poze, dupa dimensiuni, sau in functie de utilajul pe care era montata! Deci nu-ti face griji daca nu stii codul si seria piesei! Impreuna cu piesa noua, vei primi si informatii despre procedurile de montaj si de mentenanta periodica.

Termenul de garantie are o durata de 6 luni, si acopera inclusiv eventuale defecte de fabricatie. Noi am intalnit foarte rar asemenea situatii. In coletul de la noi vei gasi atat factura fiscala, cat si certificatul de garantie.

Iti promitem ca vei avea rapid piesele comandate, de obicei in maxim 24 de ore! Sau poti veni sa iei coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580SLE direct din sediul nostru, ne-ar placea sa te cunoastem! Ia legatura cu noi!

Montajul coroanei de butuc se va face pe puntea fata. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din cadrul ansamblului de transmisie necesita o grija deosebita. De aceea, iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de lucrari.

Nu uita nici de operatiunile de etansare si lubrifiere, astfel vei garanta ca ansamblul reductor va avea o viata lunga. In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura