Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Case 247549A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 247549A1
Cod produs
DVET7WGN-AL
Out Of stock
Descriere
Este usor sa privesti spre succes cand ai alaturi tot ce iti trebuie! Asigura-te ca si utilajul tau poate sa spuna acelasi lucru! Iar acest ansamblu transmisie finala Case 247549A1 care este un produs original, realizat de renumita Carraro este alegerea perfecta pentru o investitie in calitate, de termen lung! Mai mult, fiabilitatea si rezistenta sunt asigurate prin materialele de calitate superioara din care produsele din gama noastra sunt realizate!

Fiecare detaliu este unul important atunci cand este vorba despre utilajul tau! De ce spunem asta? Pentru ca la noi pe site vei putea gasi intotdeauna produse de calitate superioara, perfect compatibile cu utilajul tau, piese de schimb originale ce ofera performanta sporita! Ba mai mult! Serviciul nostru de consultanta este gratuit, asa ca, daca ai vreo intrebare, nu ezita sa ne contactezi! Profesionisti desavarsiti iti vor da informatiile de care ai atata nevoie!

Ansamblu transmisie finala Case 247549A1 - atentia la detalii face diferenta!
Mic sau mare, orice element component al utilajului tau are puterea de a ii oferi o performanta crescuta! El amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Iti recomandam ca pentru verificarea compatibilitatii setului cu utilajul tau sa te consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat. Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.

Daca ne suni, un lucru e cert: ne mobilizam cu tot ceea ce avem mai bun pentru a te ajuta! Astfel, pe ACN Piese Utilaje avem atat pe raftul din depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, cat si pe raftul nostru online pe care il poti accesa de oriune te-ai afla cele mai bune produse! Iar totul nu se opreste aici: avem o echipa numeroasa in spate, gata sa iti ofere informatii suplimentare si sa iti raspunda la orice intrebare ai avea! Consultanta este gratuita!

Ce ofera un plus de confort? Siguranta! Tocmai de aceea acest ansamblu transmisie finala Case 247549A1 nu vine la tine singura, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

In 24 de ore multe se pot intampla! De exemplu, acest ansamblu transmisie finala Case 247549A1 sa ajunga chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne pui vreo intrebare, iti lasam si datele noastre de contact.

Un montaj gresit poate sa faca mult rau! Nu alege sa apelezi la improvizatii, ci la profesionisti in domeniu ce pot rezolva aceasta problema simplu si rapid! Trebuie sa stii un lucru! Ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul tau de asamblare si timpul de interventie. Cu toate acestea, se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Subliniem, de asemenea, ca este necesara adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice
8 prezoane
Trimite mesaj
Din Gura in Gura