Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE
Cod produs
D4IAH6FM- NP
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau si-a luat ochelarii de soare, crema de protectie, rogojina si a fugit in vacanta? Da-i motive sa se intoarca. Ispiteste-l cu ceva ce nu poate refuza, iar daca nu iti trece nimic prin minte, noi iti recomandam aceasta coroana reductor buldoexcavator Case 580LE excelenta pentru el. Stii de ce ti-o recomandam? Pentru ca este super fiabila si, daca tot faci cadouri, macar sa-l tina mult. Este o piesa de calitate, marca italiana, are bifate toate standardele de calitate, si este imposibil ca utilajul tau sa nu o adore. Aceasta coroana reductor pentru punte spate este solutia tuturor problemelor tale!

P.S. Nu-l certa cand se intoarce de la mare ca poate pleaca de suparare la munte si la frig, sa vezi atunci ce investitii te pasc!

Echipa noastra efervescenta te asteapta sa-i adresezi toate intrebarile posibile! Fie ca ai nevoie de informatii tehnice, sau nu iti este cunoscuta procedura de achizitionare ori pur si simplu nu ai prea multe informatii despre piesa, noi te vom indruma! Stocurile noastre sunt pline si verificate regulat tocmai pentru a-ti oferi confortul unor cautari eficiente. ACN Piese Utilaje este mereu alaturi de tine, asa ca lasa-l sa-si faca treaba si cand ai nevoie de noi, doar manifesta-ti dorinta si noi o sa o facem realitate!

De ce este utilajul tau atat de nerabdator sa-i ajunga aceasta coroana reductor buldoexcavator Case 580LE in sistemul sau de transmisie?
Cred ca am ajuns la cel mai important capitol al povestirilor noastre. Functia acestei piese este foarte importanta, iar daca am fi la ora de anatomie, am putea sa asociem piesa cu inima utilajului. Daca te intrebi cum vine asta, o sa iti explic mai pe larg in cele ce urmeaza. In primul rand trebuie sa stim ca face parte din sistemul de transmisie si ca rolul principal consta in transmisia puterii de la motor la axul rotilor. Daca vrei sa vorbim mai mecanic, ea garanteaza un cuplu de forta sporit catre puntea principala. In cazul in care piesa este compromisa, totul se opreste pentru ca inima sa nu mai…cupleaza.

Cauzele ce duc la degradarea dintilor coroanei pot fi dintre cele mai diverse. Compromiterea poate fi rezultatul unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pur si simplu pinioanele s-au uzat. Cum iti dai seama ca utilajul tau nu-si mai poarta coroana pe cap? Ei bine, cand ai sa-l vezi stana de piatra, o sa stii de ce sta ca o statuie in mijlocului ograzii.

Cand montarea-i munca grea, suna-ne si te vom salva!
Daca inca te mai intrebi ce castiga clientii nostri ca ne aleg pe noi, hai sa facem un rezumat! Achizitioneaza piese de calitate de la producatori de top, se bucura de conditii de livrare super eficiente, si mai beneficiaza si de consultanta tehnica gratuita! Cum nu stiai? Da, da, daca nu stii cum se face suna-ne pe noi si-ti facem maini dibace!

Daca te sperie gandul ca aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580LE ar avea anomalii, poti sa te relaxezi. Chiar daca nu este perfecta, se bucura de certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, timp in care poate fi restituita pentru defectiuni de fabricatie.

Daca astepti cu nerabdare coletul cu aceasta coroana reductor buldoexcavator Case 580LE poti sa te pregatesti sa-l intampini, pentru ca din momentul plasarii comenzii, in maxim 24h, produsul o sa fie la tine!

Daca ne intrebi pe noi, treaba asta cu sistemul de transmisie e complicata, si are nevoie de maini cu experienta. Cu toate acestea, daca vrei sa te descurci singur, afla ca produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii.

Specificatii tehnice
Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura