Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE, 580LPS, 580LSP, 580LXT
Cod produs
1HSBQ682-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Coroana butuc Case 580LE este un produs extraordinar, eficace. Acum ai ocazia sa achizitionezi produse de top, la preturi accesibile, de calitate impresionanta. Produsul este original Carraro, fabricat in uzinele cele mai performante din Italia! Piesa este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, conferind o duritate sporita danturii. Acest produs merita increderea ta, este perfect compatibil cu Case 580LPS, Case 580LSP si cu Case 580LXT
Oferim servicii utile care te pot scapa de griji: consultanta gratuita, o retea de tehnicieni specializati in toata tara, livrare si garantie. Suntem mereu disponibili pentru tine, suna si vei constata!
Coroana butuc Case 580LE este piesa pe care ai dorit-o de mult timp, acel reper original care sustine munca utilajului tau!
La inlocuirea coroanei de butuc in mecanismul transmisiei finale, recomandam reetansarea transmisiei finale cu un simering de butuc nou. De asemenea, daca pinioanele ce ruleaza pe dantura coroanei prezinta urme de uzura, inlocuieste-le si pe ele! Desi, ca intotdeauna, iti propunem doar piese de inalta clasa, asta nu inseamna ca acestea nu au nevoie de atentia si grija ta. Nu este deloc probabil ca aceasta piesa sa se deterioreze, dar iti recomandam sa acorzi atentie urmatorilor factori: o sarcina prea mare, sau un soc mecanic puternic pot cauza craparea. Ai grija, de asemenea, ca piesa sa fie corect si suficient lubrifiata.
Suna-ne, ai consultanta gratuita!
Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!
Garantie
Coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580LE este un produs din gama de top, de care vehiculul tau se va bucura, vreme indelungata. Il gasesti in depozitul nostru, alaturi de un certificat de garantie, astfel ca, timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ne pasa de bunastarea ta!
Livrare
Coroana butuc Case 580LE este un produs ce va asigura o functionare optima pentru vehiculul tau, astazi si in viitor. Noi colaboram cu cei mai cunoscuti si seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in aproximativ 24 de ore!
Montaj
Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!
Specificatii tehnice
• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9 cm.
Este compatibila cu Case 580LPS, Case 580LSP si cu Case 580LXT.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura