Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
PC06WK32-MI
Out Of stock
Descriere
Un utilaj care merge bine la infinit ar fi ideal ! Noi incercam sa prelungim viata utilajului tau cat de mult se poate, si de aceea iti recomandam pompa electrica alimentare Caterpillar 428D de calitate garantata de producatorul european. Nu risca buna alimentare cu combustibil a motorului, fii vigilent cand e vorba de orice dereglare de pornire, de accelerare! Comanda telefonic sau prin formularul de pe site!
Tehnicienii de utilaje grele din toata tara te pot ajuta!
Ai ramas in pana in mijlocul pustietatii? Esti intr-o situatie critica si nu vezi nicio solutie? Suna la noi si unul dintre cei mai buni mecanici cu echipe mobile va veni la tine cat de curand.
Pompa electrica alimentare Caterpillar 428D asigura motorul cu combustibil!
Te-ai pomenit vreodata in „pana prostului ” cu toate ca abia ai alimentat? Nu? Ti se poate intampla oricand, daca pompa de alimentare e defecta! Pompa asta trimite combustibilul din rezervor catre motor si, daca ea nu functioneaza, semnele sunt destul de clare: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau, cum spuneam, ramai in pana cu rezervorul plin. Buna ar fi o revizie tehnica, si sigur iti vor gasi pompa defecta!
Consultanta gratuita pe care o oferim te poate ajuta!
Diagnoza unui defect nu este la indemana oricui. Iti oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa gasesti problema si piesa potrivita. Poti sa ne suni oricand ai nevoie, ne descrii in cateva cuvinte ce probleme ai, si specialistii nostri iti vor pune la dispozitie toata experienta lor.
La achizitionarea acesteia primesti certificat de garantie valabil 12 luni de zile.
Iti putem livra aceasta pompa electrica alimentare Caterpillar 428D comandata in orice localitate din tara, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. In prezenta curierului poti verifica integritatea piesei, inainte de a-i achita rambursul.
Te asteptam si la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici pompa personal.
La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice
Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
Mufa: 2 pini
Debit: 230 litri/ ora
Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura