Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba suport brat pentru miniincarcator Bobcat S570

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S570
Cod produs
6QK7FR1M-MI
Out Of stock
Descriere
Am infiintat in timp, in urma colaborarii cu clientii nostri, o multime de servicii utile pentru afacerea ta: consultanta gratuita, depanare tehnica mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje, ca sa nu mai vorbim de piesele de schimb de foarte buna calitate. Astazi iti recomandam saiba suport brat Bobcat S570 originala, fiabila care poate sa iti ofere siguranta ca bratul incarcatorului va fi fixat corespunzator. Vei prelungi viata utilajului tau daca bratul va avea sustinerea necesara. O poti comanda telefonic sau prin formularul de pe site.

Au depanarea mobila la degetul mic!
Echipele mobile ale colaboratorilor nostri din fiecare judet in parte pot sa iti acorde un prim-ajutor in caz de avarie pe camp. Suna la noi si vei primi indicatii despre cel aflat in apropierea ta. Vei vedea cat de eficient iti va rezolva problema!

Saiba suport brat Bobcat S570 are un rol important: fixeaza!
Puterea unui utilaj este data de fiecare componenta a sa, oricat de neinsemnata ar parea ea. Atunci cand o piesa importanta incepe sa joace, poate produce avarii in lant. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie de buna calitate. Ai nevoie ca tot ce este montat in componentele utilajului tau sa fie de incredere, sa isi indeplineasca functia in mod responsabil!

Suna! Suntem aici pentru tine!
Serviciul nostru de consultanta gratuita poate elucida misterul unei defectiuni greu de diagosticat. Expertii nostri iti pot spune la telefon, dupa o descriere succinta a problemei tale, care este cauza defectiunii, care este cu exactitate piesa care trebuie inlocuita si te pot ghida in reparatie. Suna-i, sunt amabili si competenti!

Te asiguram ca piesele noastre au toate documentele de calitate, de aceea vei primi prin curier rapid saiba suport brat pentru miniincarcator Bobcat S570 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Poti ridica personal saiba suport brat Bobcat S570 din depozitul nostru! Prin curier rapid ea ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc! Poti deschide pachetul la livrare, si poti efectua plata ramburs.

Nu improviza, chiar daca suntem siguri ca stii sa montezi o saiba! Saibele de obicei sunt o parte a unui ansamblu, si e bine ca orice mecanism complex sa fie montat de un tehnician cu experienta! Iti putem recomanda noi pe cineva!

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura