Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba suport brat pentru miniincarcator Bobcat S530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S530
Cod produs
QBYXI9O5-MI
Out Of stock
Descriere
Nici nu stii cat de bine va merge afacerea ta dupa ce vei incerca fiecare dintre serviciile pe care ti le oferim: consultanta gratuita, depanare tehnica mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje si asta in plus fata de piesele de schimb de foarte buna calitate.
Saiba suport brat Bobcat S530 originala - o piesa ce este fabricata dupa norme stricte si poate sa iti ofere siguranta ca bratul incarcatorului va fi fixat cum trebuie. Utilajul tau va functiona astfel un timp indelungat fara avarii. Comanda se poate face telefonic sau prin formularul de pe site.

Avem parteneri de forta!
Partenerii nostri au cele mai bune recomandari din partea clientilor din toata tara pentru reparatiile rapide, cu echipe mobile. Ei sunt caliti in lupta cu avariile utilajelor grele si au dotarile necesare pentru a interveni pe teren. Suna la noi si vei primi datele de contact ale unuia dintre ei, cel mai apropiat de zona in care te afli!

Saiba suport brat Bobcat S530 are un rol important: fixeaza!
Puterea unui utilaj este data de fiecare componenta a sa, oricat de neinsemnata ar parea ea.Atunci cand o piesa importanta incepe sa joace, poate produce avarii in lant. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie de buna calitate.

Suna! Suntem aici pentru tine!
Serviciul nostru de consultanta gratuita poate elucida misterul unei defectiuni greu de diagosticat. Expertii nostri iti pot spune la telefon, dupa o descriere succinta a problemei tale, care este cauza defectiunii, care este cu exactitate piesa care trebuie inlocuita si te pot ghida in reparatie. Suna-i, sunt amabili si competenti!

Te asiguram ca piesele noastre au toate documentele de calitate, de aceea vei primi prin curier rapid saiba suport brat pentru miniincarcator Bobcat S530 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Poti ridica personal o asemenea saiba suport brat Bobcat S530 din depozitul nostru! Prin curier rapid ea ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc! Poti deschide pachetul la livrare, si poti efectua plata ramburs.

Nu improviza, chiar daca suntem siguri ca stii sa montezi o saiba! Saibele de obicei sunt o parte a unui ansamblu, si e bine ca orice mecanism complex sa fie montat de un tehnician cu experienta! Iti putem recomanda noi pe cineva!

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura