Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Claas Ares 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 610 610RX 610RZ
Cod produs
JWNQSL35-AT
Out Of stock
Descriere
Un domeniu atat de solicitant ca agricultura presupune provocari pe masura, carora vrei sa le faci fata cu brio. Utilajele tale isi vor face treaba asa cum iti doresti daca le intretii cu piese calitative. Alege de pe site-ul nostru piese originale, cum este acesta coroana transmisie finala Claas Ares 610 produsa de cei de la Carraro, si vei fi multumit de rezultate.  Aceasta piesa este compatibila si cu modelele Claas Ares 610RX si Claas Ares 610RZ.

Depozitul nostru este bine aprovizionat, pentru ca stim ca nu ai vreme de asteptat. Utilajele tale vor reporni in cel mai scurt timp. Suna-ne si colegii nostri specializati te vor indruma la fiecare pas, pentru ca tu sa-ti poti relua cat mai rapid activitatea.

Coroana transmisie finala Claas Ares 610 - alege inspirat!
O coroana reductor tractor Claas Ares 610 este una dintre piesele de schimb esentiale pentru utilajul tau. Componenta a angrenajului transmisiei finale, rolul sau este unul extrem de important, pentru ca ea ajuta la sporirea cuplului. Asadar, asigura-te ca ai drept criteriu calitatea cand alegi piesa de schimb.

Ai nelamuriri? Iti oferim consultanta gratuita!
Nu poti sa le stii chiar pe toate si, oricum, un sfat in plus nu strica niciodata. Orice nelamurire sau problema tehnica ai avea, contacteaza-ne si echipa noastra de specialisti iti ofera consultanta gratuita. Fie ca nu-i dai de cap defectiunii, fie ca nu stii care ar fi piesa compatibila cu utilajul tau, la noi vei gasi raspunsurile cautate. Te putem consilia si in privinta montajului si a mentenantei. Incearca si tu!

Ai 6 luni garantie la aceasta coroana transmisie finala Claas Ares 610 pentru defectele de fabricatie. Desi ele sunt foarte rare, e bine totusi sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

In orice colt al tarii te-ai afla, iti livram aceasta coroana transmisie finala tractor Claas Ares 610 in cel mult 24 de ore. Suna-ne si piesa va pleca chiar acum spre tine! Iar daca esti prin apropiere, te asteptam cu drag la sediul nostru.

Cand vine vorba de montaj, e bine sa te asiguri ca acesta este realizat de un profesionist. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe. Asigura-te ca lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sunt in parametri optimi. Iti recomandam sa refaci etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Iar daca defectiunea are la baza deteriorarea danturii coroanei, poate ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele. Astfel iti vei putea exploata fara probleme utilajul o perioada mai indelungata.

Specificatii tehnice

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura