Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea transmisie vehicul utilitar Bobcat 5610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5610
Cod produs
P46KI3TV-AL
Out Of stock
Descriere
Cand este vorba despre utilajul tau, nu tot ce vrei sa se potriveasca este si cea mai buna solutie! Astfel, recomandam intotdeauna piese de schimb originale, ce vin la pachet cu caracteristici suplimentare. Fiabilitate, rezistenta, maximizarea performantei si o durata de viata crescuta a utilajului! Acestea sunt doar cateva dintre elementele pentru care acest intinzator curea transmisie Bobcat 5610 se remarca si este recomandarea noastra pentru o investitie de durata, care sa faca diferenta! Utilajele sunt des suprasolicitate, iar acest fapt necesita o grija constanta si potrivita!

Pe ACN Piese Utilaje recomandam produse cu un raport calitate-pret ce nu poate fi egalat! Atunci cand utilajul tau este sanatos, credem ca ziua ta de lucru este cu mult mai usoara, iar grijile dispar! Nu trebuie sa astepti pana la uzura pentru a ne da un telefon! Iti raspundem cu drag la orice intrebare, iar asa evitam, impreuna, o defectiune majora ce poate aparea oricand!

Cand ai luat ultima data o pauza de la grijile zilnice? Cu acest intinzator curea transmisie Bobcat 5610 a sosit momentul!
Atunci cand observi ca utilajul tau nu mai da randamentul potrivit si ti se pare ca tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica se realizeaza in mod precar, cu siguranta ai nevoie de un produs nou! Acest intinzator curea transmisie este piesa de motor indispensabila pentru performanta zilnica!

Nu trebuie sa identifici intotdeauna tu fiecare defectiune! Este bine, insa, sa intrii pe ACN Piese Utilaje si sa ne dai un telefon! Cu informatiile potrivite, fiecare problema va gasi o rezolvare, iar tu iti poti relua in mod firesc ziua de lucru! Mai mult, daca actionezi fara a cunoaste bine mecanismul, risti sa agravezi lucrurile!

Fiind un produs original, cand vorbim despre acest intinzator curea transmisie Bobcat 5610 este putin probabil sa existe defecte din fabrica! Dar, pentru a evita orice risc, iti trimitem impreuna cu el si un certificat de garantie, valabil timp de 6 luni!

Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contact.

In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua piesa de schimb mult dorita! Mai mult, noi te asteptam si la sediul nostru de langa Bucuresti, astfel incat sa iti alegi chiar tu acest intinzator curea transmisie pentru vehicul utilitar Bobcat 5610 chiar de pe raftul nostru!

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti? Nu se intampla doar in basme, se poate intampla chiar si la tine acasa!
Ai nevoie doar de informatiile potrivite pentru ca montajul sa fie unul corect executat, ce rezista in timp! Astfel, ne poti contacta oricand, iar noi iti vom sugera mesteri cu experienta, care sa faca treaba in locul tau! Simplu, rapid, dar mai ales de durata!

Specificatii tehnice

Diametru rola = 76mm
Lungime = 35,5mm
Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura