Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru vehicul utilitar Bobcat 5610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5610
Cod produs
SKWE2R74-RE
Out Of stock
Descriere
Electrovalva vehicul utilitar Bobcat 5610 este pregatita sa-i ofere utilajului tau un aer proaspat, fresh. Asa cum noi, oamenii, avem nevoie de anumite momente de rasfat, asa si utilajul tau. La o anumita perioada de timp, utilajul tau are nevoie de o clipa de relaxare. De asemenea, si piesele de schimb necesita o revizie din cand in cand. Grija fata de utilaj trebuie sa reprezinte pentru tine o prioritate, tocmai pentru a evita anumite situatii neprevazute. Situatiile de acest gen pot aparea oricand, iar din pacate iti pot da programul peste cap.
Din punctul nostru de vedere, grija fata de utilaj si piesele sale de schimb nu trebuie sa privita drept o corvoada. Avand in vedere ca utilajul iti este cel mai bun prieten, este necesar sa-ti faci timp sa il ingrijesti corespunzator. Cu cat ai mai multa grija, cu atat previi aparitia unor conjuncturi nefavorabile. Electrovalva pentru vehicul utilitar Bobcat 5610 vine in ajutorul tau, ajutand motorul sa functioneze la capacitate maxima.

Carte de vizita - electrovalva vehicul utilitar Bobcat 5610
Sufletul pereche al motorului, electrovalva este inzestrata cu o responsabilitate majora. Aceasta are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Daca electrovalva utilajului tau trece printr-o perioada grea, asigura-te ca iei decizia corecta.

Echipa noastra iti este alaturi!
Da, asa este! Suntem aici oricand ai nevoie de ajutor. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, ai parte de o serie de beneficii pe care nu le-ai mai intalnit. In momentul in care ne-am gandit la acest concept de consultanta gratuita, am pornit de la dorinta de a oferi solutii personalizate in functie de tipul de utilaj. Este unanim cunoscut faptul ca tipul de utilaj pe care il detii poate ingreuna datele problemei. Tocmai din acest motiv, alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.
Avem grija sa adaugam in colet si certificatul de garantie. O electrovalva vehicul utilitar Bobcat 5610 vine insotit de o garantie de 6 luni.
In ceea ce priveste livrarea, ne poti contacta telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar noi iti vom pregati comanda. Aceasta va fi livrata in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza, exista si posibilitatea de a ridica piesa de schimb direct de la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Cu aceasta ocazie, reusim sa ne cunoastem si sa-ti prezentam depozitul nostru. Alegerea este a ta!
In cazul montajului, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii in domeniu. Lucrand cu un amator, piesa de schimb ar putea avea de suferit. Au existat numeroase situatii in care piesa s-a deteriorat prematur.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura