Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Steyr CVT130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT130
Cod produs
D0VL7BUI-AC
Out Of stock
Descriere
Cuvintele pe care ni le adresam unii altora sunt seminte. Pentru mai bine sau pentru mai putin bine. Fiecare dintre noi avem puterea de a ne alege cuvintele si de a sadi in jurul nostru ceea ce alegem.
Noi alegem sa-ti spunem ca suntem aici pentru tine si ca avem piesele de schimb de care ai nevoie. Avem in depozitul nostru aceasta coroana transmisie finala Steyr CVT130 - una dintre cele mai bune piese de schimb. O poti achizitiona cu incredere.
Ai nevoie si de alte piese de schimb? Vorbeste cu noi pentru ca avem multe piese in depozitul nostru.

Coroana transmisie finala Steyr CVT130 - o piesa de baza!

In angrenajul transmisiei inferioare, coroana transmisie finala pentru tractor Steyr CVT130 este o piesa de baza, ajutand la dezvoltarea unui cuplu de forta superior.
Atunci cand uzura ajunge la aceasta piesa, posibilele cauze pot include: deteriorarea pinioanelor, deformari in urma socurilor mecanice suferite sau obiecte straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane.
Te sfatuim ca ori de cate ori ajungi in situatia de a o inlocui, sa alegi o piesa de schimb originala Cararro, pentru ca este una dintre cele mai bune decizii.
Ai nevoie de mai multe informatii despre aceasta piesa de schimb? Suntem aici. Intreaba-ne.

Indrazneste si intreaba-ne! Avem informatii utile!

A intreba cand nu stii este un act responsabil. Nu le putem stii pe toate. Intr-un domeniu vast cum este si acesta al utilajelor si pieselor de schimb, sunt situatii in care si pentru specialisti este dificil sa gaseasca raspunsuri.
Asadar, pentru zilele in care este necesar sa identifici corect o piesa de schimb sau o solutie corecta, noi am infiintat un serviciu de consultanta. Este un serviciu gratuit. Prin intermediul lui, colegii nostri de la departamentul Identificari iti ofera informatiile de care ai nevoie.
Ii contactezi, le spui cateva detalii despre utilajul tau si ei te ajuta cu informatiile de care ai nevoie.
Vorbeste cu noi!

Coroana transmisie finala Steyr CVT130 este o piesa care detine certificat de garantie. Astfel, nu trebuie sa-ti faci griji pentru situatia in care o defectiune din fabrica este prezenta, pentru ca piesa de schimb are o perioada de garantie de 6 luni.
Certficatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Este urgent. Mereu! Stim si actionam pentru ca piesele de schimb sa ajunga la tine repede. Ti le trimitem in maxim 24 de ore, oriunde in tara.
Vorbeste cu noi pentru ca suntem aici si situatia utilajului tau are rezolvare! Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si fii sigur ca piesele de care ai nevoie ajung la tine cat mai repede posibil!

Piesele noastre de schimb isi doresc un montaj pe masura calitatii si rezistentei lor. Cu un montaj corect, durata lor de utilizare va creste, iar utilajul tau va functiona optim pentru mai mult timp.
Asadar, apeleaza la servicii autorizate executate de specialisti.
Daca nu cunosti specialisti, ne poti contacta pentru recomandari. Colaboratorii nostri sunt priceputi! Ti-i recomandam cu drag.

Specificatii tehnice

• 77 de dinti
• 257 mm diametru exterior
• latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura