Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Steyr 6175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 6175
Cod produs
942HLKN8-AC
Out Of stock
Descriere
Dotarea utilajului tau cu piese de schimb de calitate este o investitie in activitatea ta. Alege pentru tractorul tau aceasta coroana transmisie finala Steyr 6175 - o piesa de schimb robusta, realizata cu atentie la detalii, dintr-un material rezistent. Daca ai nevoie de aceasta sau de alte piese de schimb, contacteaza-ne. Avem multe piese de schimb in depozitul nostru.

Coroana transmisie finala Steyr 6175 - tiara angrenajului transmisiei inferioare!

Coroana transmisie finala pentru tractor Steyr 6175 este o piesa care trebuie sa raspunda asteptarilor. De ce? Intrucat este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare! Aceasta ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior.
Printre cauzele uzurii acestei piese se numara: deteriorarea pinioanelor, deformari in urma socurilor mecanice suferite sau obiecte straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane.
Astfel, avand in vedere ca uzura nu ocoleste aceasta piesa, cand este necesar sa o inlocuiesti, alegerea unei piese de schimb originala Cararro, iti va asigura o lunga durata de utilizare.
Ai nevoie de mai multe informatii despre aceasta piesa de schimb? Intreaba-ne.

Cand nu stii care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, intreaba-ne!
Ne dai cateva informatii despre utilajul tau, iar colegii nostri de la departamentul Identificari te ajuta. Este simplu: ce nu stii tu, stiu colegii nostri de la departamentul Identificari.
Acesta este un serviciu gratuit de consultanta special gandit pentru a te sustine in activitate!
Nu mai pierde timpul cautand! Vorbeste cu noi. Avem raspunsul pe care il cauti.

Coroana transmisie finala Steyr 6175 este o piesa de cea mai buna calitate care detine certificat de garantie. Perioada de garantie este de 6 luni pentru defectiunile din fabrica.
In colet, vei gasi certficatul de garantie si factura.

Daca am putea sa iti teleportam piesa de schimb, am face-o! Insa, pana teleportarea devine realitate, noi facem cel mai apropiat lucru de aceasta: iti trimitem piesa de schimb de care ai nevoie in maxim 24 de ore, oriunde in tara.
Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si pregateste-te! Piesa de schimb ajunge la tine repedeeee!

Vrei o durata de utilizare cat mai lunga pentru piesa de schimb achizitionata? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci este necesar ca montajul sa fie unul corect.
Astfel, te indemnam sa apelezi la specialisti cu experienta. Nu cunosti specialisti? Noi avem multi colaboratori vrednici si ti-i recomandam cu drag. Intreaba-ne de ei!

Specificatii tehnice
• 77 de dinti
• 257 mm diametru exterior
• latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura