Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Steyr CVT130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT130
Cod produs
89VEFU07-A-AT
Out Of stock
Descriere
Din moment ce ai poposit pe pagina acestui rulment butuc tractor Steyr CVT130 din oferta noastra, pesemne te confrunti cu ceva probleme de transmisie. Nu-ti fa griji, rezolvam! Si cu rulmentul acesta, dar si cu alte componente ce ti-ar putea fi necesare. Faci o alegere excelenta cu acest rulment, caci da dovada de super rezistenta si fiabilitate, fiind conceput pentru a performa vreme indelungata. Tehnologia creata de Carraro ii confera calitati excelente. Pune-l la incercare, vei fi surprins!

Discuta cu specialistii nostri si te vei bucura de o remediere completa si eficienta a defectiunii care te-a adus la noi! Poti face rost chiar si de un plan personalizat de intretinere pentru masinaria ta, ca sa scapi de stresul defectiunilor neprevazute. Cand esti bine informat, esti pregatit sa faci fata oricaror provocari. Suna-ne!

Rulment butuc tractor Steyr CVT130 - calitatea face diferenta… pe plus!
N-o parea el cine stie ce piesa, insa iti dai seama cat de important este rulmentul atunci cand cedeaza. Dar daca stii dinainte ce si cum face, poti fi cu un pas inaintea eventualelor probleme tehnice pe care le-ar putea isca. Element esential in sistemul de transmisie, rulmentul de butuc transfera greutatea utilajului catre roti, permitand astfel invartirea acestora in fata sau in spate, dupa cum ai nevoie. Designul inovator al rulmentului nostru diminueaza considerabil frecarea, oferind astfel un plus de protectie impotriva uzurii si reducand consumul de combustibil. Sarcinile dificile si lubrifierea deficitara pot afecta in timp performantele rulmentului, de aceea ar fi bine sa ai grija sa fie bine lubrifiat.

Intotdeauna solutii la indemana!
Vorbim pe limba ta, insa cunoastem foarte bine si limbajul utilajelor. Cand intampini dificultati sau ai dubii, nu ezita sa ne contactezi! Prin serviciul nostru de consultanta suntem alaturi de tine si iti dam mana de ajutor necesara pentru a depasi cu brio obstacolele. Orice informatie ti-ar fi necesara pentru remedierea grabnica si eficienta a defectiunii ti-o ofera specialistii nostri. Tot ei identifica piesele potrivite la momentul potrivit si-ti dau si ponturi utile legate de montaj sau mentenanta. Profita si tu de avantajele pe care ti le oferim! Mai ales ca acest serviciu de consultanta este gratuit!

Garantie
Punem mare accent pe calitate, astfel ca acest rulment butuc pentru tractor Steyr CVT130 este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, pe care il poti folosi daca are defecte de fabricatie. Ceea ce nu prea credem, insa vrem sa fii pe deplin asigurat. Regasesti documentele necesare in interiorul coletului!

Livrare
Promptitudinea este foarte importanta pentru noi. Stim ca si pentru tine. Te asiguram ca vei primi acest rulment butuc tractor Steyr CVT130 super rapid, o data ce te-ai decis. Ia legatura cu noi folosind datele noastre de contact si ti-l expediem de indata! Ai si optiunea ridicarii coletului personal de la sediul nostru de langa Capitala. Cum preferi!

Montaj
Pentru a beneficia din plin de performantele noii piese, te sfatuim sa incredintezi interventia tehnica unui profesionist cu experienta, de preferat intr-un cadru adecvat. Reparatiile facute pe butuci si dupa ureche nu duc la nimic bun, iar piesa poate fi compromisa. Ar fi bine sa iei in calcul refacerea etanseitatii ansamblului reductor, daca tot esti in priza. Inlocuirea simeringului de butuc te va scuti de probleme ulterioare. Vrei sa te ajutam cu montajul? Spune-ne si iti trimitem un mecanic de incredere!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura