Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba suport maneta frana pentru miniincarcator Bobcat 720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 720
Cod produs
DXGHYSMF-MI
Out Of stock
Descriere
Ce stie cel mai bine sa faca o saiba este sa previna desfacerea elementelor de fixare si a suruburilor. Daca ne intrebam cat de buna trebuie sa fie o saiba, atunci raspunsul este: tot atat cat de importanta este piesa pe care ea o asigura! Saiba suport maneta frana Bobcat 720 este de cea mai buna calitate, ea va fixa corect maneta de frana a utilajului tau!

O poti avea imediat daca faci comanda telefonic sau prin formularul de pe site!

Piesele de schimb fiabile sunt doar unul dintre obiectele activitatii noastre. Avem o experienta indelungata in bransa, si asa am ajuns sa dezvoltam servicii profitabile pentru afacerea ta: oferim sfaturi tehnice gratuite, reparatii rapide cu echipe mobile, livrare rapida, inchiriere de utilaje si, daca vei cauta pe site, sigur vei mai gasi idei de dezvoltare.

Reparatii cu echipe mobile! Ce zici de asta?
Sigur e o idee buna, mai ales ca avem o adevarata retea de parteneri in fiecare judet, unul mai priceput decat altul! Suna la noi si iti vom da indicatii pentru a-l contacta pe cel mai apropiat de tine!

Saiba suport maneta frana Bobcat 720 are robustetea originalitatii!
Ai experienta lucrului cu utilaje Bobcat si nu incetezi sa te minunezi de cat de robuste, de usor de manevrat si de puternice sunt. Forta lor este data de fiecare piesa care le compune angrenajele, si fiecare astfel de piesa, daca e de proasta calitate, ii poate produce daune greu de recuperat.
Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie de buna calitate.

Te consiliem gratuit! Doar intreaba-ne!
Oricine iti poate da un sfat, dar iti trebuie un expert pentru a depista ce defectiune are utilajul tau, ce piesa ii lipseste exact. Suna la noi, da-ne detalii pe scurt despre modul in care se manifesta, si vei vedea ce miracole se pot produce din interactiunea cu specialistii nostri!

Ai un termen strict de respectat si utilajul tau e in pana? Un curier rapid iti va aduce saiba suport maneta frana pentru miniincarcator Bobcat 720 si:

- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Daca ai drum spre noi, vino si ia saiba suport maneta frana Bobcat 720 - ne bucuram sa te vedem! Ea poate fi livrata si prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.

Nu este vorba ca nu stii sa montezi o saiba, dar daca ea este parte a unui mecanism complex, pentru a sustine forta intregului, trebuie ca orice reparatie sa fie facuta de un mecanic specializat.

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura