Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba fulie pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 630
Cod produs
BISKQFYZ-MI
Out Of stock
Descriere
Ai toata libertatea sa dispui cum iti place de utilajul tau, insa daca te gandesti putin, el iti este cel mai bun prieten. Cu el iti petreci cea mai mare parte a timpului, el munceste pentru tine, deci trateaza-l cu respect! Da-i tot ce ii trebuie, de exemplu o saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 630 de calitate, fiabila, si el te va trata la fel. Viata lui buna face ca afacerea ta sa prospere! La fel si serviciile pe care noi le oferim: te consiliem gratis, iti gasim depanare mobila, livrare rapida, garantie, inchiriere… trebuie doar sa ne suni!
Depanarea vine cand arde mai tare!
Ai o urgenta, nu-ti vezi capul de treaba si nu stii pe cine sa chemi mai intai? Avem noi o lista intreaga: parteneri cu echipe mobile de depanare care sar imediat sa te ajute. Suna la noi si iti gasim imediat pe cineva in apropiere!
Saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 630 e fiabila, doar e originala Bobcat!
Tot ce se afla montat pe un utilaj cum este un miniincarcator Bobcat e proiectat cu precizie astfel incat ansamblul sa poata fi manevrat cu usurinta si, in acelasi timp, cu puterea unui utilaj greu performant. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a asigura fulia pompei hidraulice este foarte important ca pana si cele mai simple piese sa fie de buna calitate.
Uneori tot ce iti trebuie este un sfat bun!
Uneori utilajul tau, despre care credeai ca stii totul, iti joaca feste. Nu stii sa dai de cap unei defectiuni, nu stii de ce ai ramas pe camp si nu mai poti urni Bobcat-ul din loc? Apeleaza la expertii nostri! Le descrii defectiunea la telefon si ei, cu experienta lor, iti pot depista defectiunea si iti pot indica piesa de care ai nevoie. Suna si intreaba-i, e gratis!

Timpul este cel mai mare inamic atunci cand utilajul tau e defect. Un curier rapid iti va aduce saiba fulie pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 630 si:

- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Vino la depozitul nostru si ridica saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 630 - ne bucuram sa te cunoastem! Ea poate fi livrata si prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
In general, saibele sunt piese componente ale unor mecanisme complexe si de aceea, pentru a sustine forta intregului, trebuie ca orice reparatie sa fie facuta de un mecanic specializat.

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura