Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba fulie pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 440
Cod produs
GZIY94HD-MI
Out Of stock
Descriere
Nu subestima importanta fiecarei componente, oricat de modesta, in angrenajul de mare precizie care trebuie sa fie un utilaj Bobcat. In ansamblu, totul trebuie sa mearga ca uns. Un surub desfacut poate sa provoace pagube greu de reparat. Si atunci… iti trebuie o saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 440 originala, executata cu precizie dintr-un material fiabil, o saiba de incredere.
Increderea este elementul primar al relatiilor cu clientii nostri, si e bazata pe calitatea pieselor de schimb si a serviciilor pe care le oferim: consultanta gratuita, reparatii cu echipe mobile, livrare rapida, garantie, posibilitati de inchiriere de utilaje.
Ei au grija de utilajul tau!
Echipele mobile de depanare ale partenerilor nostri din toata tara iti ofera momentul de respiro de care ai nevoie in valtoarea muncii grele cu care te lupti zi de zi. Fie ca ai nevoie de revizii, de reparatii sau de montaj, poti conta pe ei. Suna la noi si iti vom da datele de contact ale celui mai apropiat tehnician.
Saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 440 e fiabila, doar e originala Bobcat!
Tot ce se afla montat pe un utilaj cum este un miniincarcator Bobcat e proiectat cu precizie astfel incat ansamblul sa poata fi manevrat cu usurinta si, in acelasi timp, cu puterea unui utilaj greu performant. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a asigura fulia pompei hidraulice este foarte important ca pana si cele mai simple piese sa fie de buna calitate.
Uneori tot ce iti trebuie este un sfat bun!
Uneori utilajul tau, despre care credeai ca stii totul, iti joaca feste. Nu stii sa dai de cap unei defectiuni, nu stii de ce ai ramas pe camp si nu mai poti urni Bobcat-ul din loc? Apeleaza la expertii nostri! Le descrii defectiunea la telefon si ei, cu experienta lor, iti pot depista defectiunea si iti pot indica piesa de care ai nevoie. Suna si intreaba-i, e gratis!

Timpul este cel mai mare inamic atunci cand utilajul tau e defect.Un curier rapid iti va aduce saiba fulie pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 440 si:

- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Vino la depozitul nostru si ridica saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 440 - ne bucuram sa te cunoastem! Ea poate fi livrata si prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.

In general, saibele sunt piese componente ale unor mecanisme complexe si de aceea, pentru a sustine forta intregului, trebuie ca orice reparatie sa fie facuta de un mecanic specializat.

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura