Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba fulie pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 443

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 443
Cod produs
MH1WBQOC-MI
Out Of stock
Descriere
Saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 443 este recomandarea noastra daca vrei ca un Bobcat sa fie complet echipat cu piese de schimb originale, de buna calitate. Puterea si vitalitatea unei capodopere ingineresti cum este utilajul tau sunt date de fiecare, pana la cele mai mici componente ale sale.

Intotdeauna trebuie sa tii cont de sfatul nostru: o piesa originala are certificatul marcii pe care o reprezinta si va fi mereu cea mai buna alegere daca vrei ca totul sa mearga ceas.

Piesele de schimb sunt doar o optiune din meniul nostru, pe langa ele oferim si numeroase servicii, dezvoltate in timp pe baza experientei clientilor nostri: consiliere gratuita, reparatii cu echipe mobile, livrare rapida, inchiriere de utilaje, garantie - totul pentru bunul mers al afacerii tale. Suna pentru a beneficia de oricare dintre ele si te vei convinge!

Depanarea nu este de nerezolvat!
Situatia ta poate parea disperata: utilajul tau a ramas blocat pe camp, departe de orice atelier. Apeleaza la noi pentru a afla unde se afla cel mai apropiat dintre partenerii nostri cu echipa mobila de depanare, si vei vedea luminita de la capatul tunelului!

Saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 443 e fiabila, doar e originala Bobcat!
Tot ce se afla montat pe un utilaj cum este un miniincarcator Bobcat e proiectat cu precizie astfel incat ansamblul sa poata fi manevrat cu usurinta si, in acelasi timp, cu puterea unui utilaj greu performant. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a asigura fulia pompei hidraulice este foarte important ca pana si cele mai simple piese sa fie de buna calitate.

Uneori tot ce iti trebuie este un sfat bun!
Uneori utilajul tau, despre care credeai ca stii totul, iti joaca feste. Nu stii sa dai de cap unei defectiuni, nu stii de ce ai ramas pe camp si nu mai poti urni Bobcat-ul din loc? Apeleaza la expertii nostri! Le descrii defectiunea la telefon si ei, cu experienta lor, iti pot depista defectiunea si iti pot indica piesa de care ai nevoie. Suna si intreaba-i, e gratis!
Timpul este cel mai mare inamic atunci cand utilajul tau e defect.Un curier rapid iti va aduce saiba fulie pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 443 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura
Vino la depozitul nostru si ridica saiba fulie pompa hidraulica Bobcat 443 - ne bucuram sa te cunoastem! Ea poate fi livrata si prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
In general, saibele sunt piese componente ale unor mecanisme complexe si de aceea, pentru a sustine forta intregului, trebuie ca orice reparatie sa fie facuta de un mecanic specializat.

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura