Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90
Cod produs
M6CFRZJ8-RB
Out Of stock
Descriere
Coroziunea este inamicul numarul 1 al suprafetelor metalice care vin in contact cu apa! Nu ai mai inspectat de mult pompa de apa New Holland LB90 a utilajului tau, si acum ai descoperit ca este complet acoperita de pete de rugina! Nu merge s-o cureti cu zeama de lamaie si bicarbonat de sodiu, trebuie sa comanzi una noua!

Din fericire pentru tine, pompa este pe stoc la ACN Piese Utilaje! Pretul e foarte avantajos, asa ca de data asta scapi ieftin! Specialistii lor iti vor spune ce masuri trebuie luate ca sa nu mai ajungi in aceasta situatie. Iar daca nu stii unde sa faci montajul, poti merge tot pe mana lor, au o retea nationala de service-uri partenere, deci sigur e unul la doi pasi de tine.

Nu lasa rugina sa-ti treaca utilajul pe linie moarta, comanda chiar azi o pompa de apa New Holland LB90 noua!
Pompa de apa este componenta responsabila cu distribuirea eficienta a lichidului de racire, deci rolul sau este important. Atunci cand componentele pompei sufera deteriorari, intreg ansamblul trebuie schimbat cat mai degraba, pentru a evita producerea unor defectiuni mai grave ale blocului motor!
Vei sti ca e timpul sa cumperi una noua atunci cand observi aceste semne:
- prezenta urmelor de coroziune pe suprafetele metalice;
- uzura lagarelor din pompa, care poate genera slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate cauza pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- prezenta impuritatilor in rezervorul lichidului de racire.

Expertiza tehnica a echipei noastre te va ajuta sa profiti de pompa de apa New Holland LB90 la adevarata sa valoare!
Utilajele industriale sunt pasiunea noastra, iar expertii nostri sunt gata sa-ti ofere consultanta tehnica de specialitate! Te putem ajuta cu identificarea pieselor de care ai nevoie, si-ti vom spune tot ce trebuie sa stii despre procedurile de montaj si mentenanta!

Te vei bucura sa afli ca pompa de apa beneficiaza de o garantie de 12 luni, ce acopera eventualele defecte de fabricatie.
In colet vei gasi nu doar piesa noua, ci si 2 documente ce trebuie pastrate - factura fiscala si certificatul de garantie!

Avem un parteneriat cu o echipa de campioni in domeniul livrarilor, astfel incat mai toate comenzile ajung la clienti in 24 de ore! Alternativ, pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland LB90 poate fi ridicata de la sediul nostru, nu trebuie decat sa ne contactezi!

Indicatiile de montaj trebuie respectate in amanunt pentru a garanta eficienta si longevitatea pompei de apa. Inainte de a instala piesa noua, intreaga instalatie de racire trebuie curatata temeinic. Axul pompei este sensibil la socuri mecanice, asa ca asigura-te ca este manevrat cu grija!
Pentru etansarea sistemului este bine sa ai in vedere indicatiile oferite de producatorul piesei; evita sa folosesti solutii de etansare daca acest lucru nu este mentionat in documentatia tehnica! La sfarsit, alege sa umpli instalatia cu un lichid antigel de calitate, preferabil unul cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura