Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Cod produs
SN2EZGXL-RB
Out Of stock
Descriere
De mii de ani, oamenii consuma ceaiuri din plante! Pe timp de vara merge bine un ceai cu gheata, iar in zilele geroase de iarna un ceai fierbinte te ajuta sa nu ingheti de frig.
Stiai ca si motorul utilajului tau bea ceai? Nu, nu de plante, ci ceai de antigel! Insa acum i s-a stricat infuzatorul, te roaga sa-i cumperi o pompa apa New Holland LB95 noua!

Iti garantez ca n-o sa te coste mult, dar asta numai daca suni la ACN Piese Utilaje! Consultantii lor iti vor face o oferta de pret imbatabila, si pe langa asta beneficiezi de livrare ultra-rapida si expertiza tehnica gratuita! Pachetul de servicii ce ti-l ofera include si optiuni de montaj - o programare intr-unul din ateliere partenere sau poti alege sa fii vizitat de echipajul lor de service mobil!

Formula performantei este simpla: o pompa apa New Holland LB95 plus un antigel de calitate egal un motor protejat!
Importanta unei pompe de apa este data in oarecare masura de riscurile impotriva carora te protejeaza! Prin circularea eficienta a agentului de racire, pompa garanteaza ca temperatura motorului va ramane la valori optime. Astfel eviti situatiile care pot duce la deformari plastice ale cilindrilor, pistoanelor, si a garniturii de chiulasa!
Atunci cand pompa de apa trebuie inlocuita vor exista semne clare ce indica asta, precum:
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate duce la pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- prezenta agentilor poluanti in rezervorul lichidului de racire;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice;
- uzura lagarelor din pompa, care poate genera slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Comanda acum o pompa apa New Holland LB95 si noi iti promitem ca vei fi impresionat de fiabilitatea sa!
Utilajele industriale sunt pasiunea noastra, iar expertii nostri sunt gata sa-ti ofere consultanta tehnica de specialitate! Te putem ajuta cu identificarea pieselor de care ai nevoie, si-ti vom spune tot ce trebuie sa stii despre procedurile de montaj si mentenanta!

Te vei bucura sa afli ca pompa de apa beneficiaza de o garantie comerciala de 12 luni, ce acopera eventualele defecte de fabricatie.
In colet vei gasi nu doar piesa noua, ci si 2 documente ce trebuie pastrate - factura fiscala si certificatul de garantie!

Avem un parteneriat cu o echipa de campioni in domeniul livrarilor, astfel incat mai toate comenzile ajung la clienti in 24 de ore! Alternativ, pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland LB95 poate fi ridicata de la sediul nostru, nu trebuie decat sa ne contactezi!

Indicatiile de montaj trebuie respectate in amanunt pentru a garanta eficienta si longevitatea pompei de apa. Inainte de a instala piesa noua, intreaga instalatie de racire trebuie curatata temeinic. Axul pompei este sensibil la socuri mecanice, asa ca asigura-te ca este manevrat cu grija!
Pentru etansarea sistemului este bine sa ai in vedere indicatiile oferite de producatorul piesei; evita sa folosesti solutii de etansare daca acest lucru nu este mentionat in documentatia tehnica! La sfarsit, alege sa umpli instalatia cu un lichid antigel de calitate, preferabil unul cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura