Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator New Holland LB95.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95.B
Cod produs
XSBUWZ7T-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland LB95.B si-a dovedit potentialul si nivelul ridicat de performanta ca piesa alternativa, de aceea o gasesti in permanenta pe stoc. Fiind echivalenta, pretul este mult mai bun, iar in oferta noastra este adaugata gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Se fabrica in Europa, iar noi o comercializam la nivel national. O recomanda tocmai rezultatele pozitive dovedite - eficienta constanta si rezistenta la multiplele solicitari aduse. Componenta ajunge la tine in aproximativ 24 de ore de la comanda.

Un buldoexcavator ar trebui sa functioneze ca un ceas, asadar fii constient de faptul ca o piesa defecta poate cauza deteriorarea altor piese. Daca o pompa de combustibil nu functioneaza corect, motorul va fi grav avariat. O astfel de problema poate fi prevenita cu usurinta prin verificari de rutina. Daca observi semne de uzura, inlocuieste piesa imediat. Acelasi lucru este valabil pentru toate celelalte piese. Daca fiecare componenta functioneaza bine, buldoexcavatorul va functiona, de asemenea, la parametri maximi.

Pompa de alimentare New Holland LB95.B - si sistemul de alimentare functioneaza!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Certificatul de garantie pentru pompa de alimentare pentru buldoexcavator New Holland LB95.B - care iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute - este valabil 1 an de zile.

Daca doresti livrarea la domiciliu, apelam la serviciile de curierat rapid care iti permit verificarea pachetului in prezenta curierului. Astfel, primesti pompa de alimentare New Holland LB95.B a doua zi de la plasarea comenzii si te asiguri de calitatea si starea acesteia inainte de acordarea rambursului. Daca preferi, te poti prezenta la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului pentru ridicarea personala a acesteia.

Pentru mai multe detalii privind pompa si compatibilitatea ei cu utilajul, suna acum la unul din numerele afisate! La cerere, consilierii nostri te pun in contact cu unul din mecanicii nostri colaboratori pentru inlocuriea acesteia. Astfel beneficiezi de un montaj de calitate direct la punctul de lucru al echipamentului. Mai mult, interventia acestuia poate fi solicitata chiar si atunci cand apar defectiuni majore la motor si va realiza remedierile necesare pentru o functionare optima si de durata.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura