Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575
Cod produs
NWJY5H48-RB
Out Of stock
Descriere
Stii cum trebuie sa completezi lichidul de racire al utilajului tau, intrucat ai studiat specificatiile din cartea tehnica. Acum cateva zile ai adaugat antigel si apa distilata in proportia corecta, insa indicatorul din bord a ramas aprins. Oare ce-ar putea fi de vina? Pot fi mai multe cauze, insa cel mai probabil ai nevoie de o pompa de apa New Holland 575 noua!

Continua sa citesti acest articol pentru a afla simptomele unei pompe de apa defecte. Iar apoi nu-ti ramane decat sa suni la ACN Piese Utilaje, unul din consultantii lor super-prietenosi te va ajuta sa identifici si sa comanzi piesa potrivita! Cu ocazia asta vei afla ca poti face montajul tot cu ei, maine comanda va fi livrata si poti duce utilajul la cel mai apropiat service partener!

Pompa de apa New Holland 575 este cheia tuturor problemelor legate de racirea motorului! Comand-o chiar acum!
Inlocuirea pompei de apa poate preveni aparitia unor probleme grave si costisitoare ale motorului. Rolul pompei este de a distribui eficient lichidul de racire, evitand astfel supraincalzirea compartimentului motor si mentinandu-l la o temperatura optima.
Asa cum ti-am promis, iti voi impartasi care sunt principalele semne ca ai nevoie de o pompa de apa noua:
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate genera pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- prezenta petelor de rugina pe suprafetele metalice;
- prezenta agentilor poluanti in rezervorul cu lichid de racire;
- uzura lagarelor din pompa, care poate cauza slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Aceasta pompa de apa se bucura de o fiabilitate remarcabila si este compatibila cu diverse modele de buldoexcavatoare, respectiv: New Holland 575, New Holland 575D si New Holland 575E.

Alege aceasta pompa de apa New Holland 575 si motorul utilajului tau va fi protejat de supraincalzire si inghet!
Vrem sa fim un partener de incredere al afacerii tale! Echipa noastra iti vine in ajutor cu o gama completa de servicii! Iti oferim consultanta tehnica gratuita, atat in identificarea pieselor de care ai nevoie, dar si legat de procedurile de mentenanta si montaj!

Perioada de garantie a pompei de apa este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite.
Piesa noua va fi livrata impreuna cu 2 documente pe care trebuie sa le pastrezi - factura fiscala si certificatul de garantie!

Colaboram cu o firma de curierat ultra-rapida, iar majoritatea comenzilor ajung la clienti in 24 de ore! Iar daca vrei sa ai pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland 575 chiar azi, o poti ridica de la sediul nostru!

Pentru a garanta o durata de viata cat mai lunga a pompei de apa, este esential sa respecti procedurile corecte de montaj. In primul rand, asigura-te ca instalatia a fost curatata temeinic. In timpul montajului manevreaza cu grija axul pompei, este o componenta sensibila la socuri mecanice.

Acorda o atentie deosebita si procesului de etansare! Desi multe ateliere fac asta, sfatul nostru este sa nu se foloseasca solutii de etansare, cu exceptia cazurilor in care producatorul piesei recomanda acest lucru. Nu cauta sa faci economie nici cand vine vorba de lichidul antigel - alege unul cu proprietati anticorozive pentru a-ti proteja atat pompa de apa, cat si motorul!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura