Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
X8K4CYFJ-SC
Out Of stock
Descriere
Hei, uita-te in ochii mei, vei vedea oricand tot ce-ti doresti, vei vedea chiar si aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator JCB 3CX pe care am adus-o pentru tine. Si in timp ce ne punem in surdina acest minunat song Holograf, hai sa stabilim inerentele detalii. Sa vorbim despre calitatea ei, despre potrive-ul pe care il are cu utilajul tau, despre un pret fantastique si, de ce  nu, despre un contract de parteneriat pe termen lung. Ne place muzica, ne place business-ul relaxat si aducator de beneficii pentru amandoi. Ne dezvoltam armonios impreuna.

Ne-a fascinat intotdeauna in copilarie farmecul castelelor de nisip pe care le construiam noi sau tatii nostri, in vacante pe malul marii. Felul in care se depuneau solzii de nisip umed si modul straniu in care se ridicau acele constructii fragile. Iar mai tarziu ne-a fascinat faptul ca se construiau atat de greu si se destramau atat de usor. Cum isi facea loc in alcatuirea lor efemerul, perisabilul. Poate si asta ne-a motivat sa ridicam acest depozit. Sa intram in lupta cu timpul impreuna cu utilajele clientilor nostri. Sa ii mai smulgem o zi, sa mai cucerim o reduta, sa pastram cat mai mult acest castel de nisip al economiei, in picioare.

Coroana reductor buldoexcavator JCB 3CX te invata cum sa te descurci in viata
Aceasta coroana reductor este un element important al angrenajului transmisiei finale, iar rolul sau este dezvoltarea unui cuplu de forta superior. In cazul in care dantura era deteriorata se recomanda si inlocuirea pinioanelor; de asemenea, se impune refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si inele noi.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Uneori nu ajunge propria competenta. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu te simti neputincios, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: O identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! O coroana reductor pentru buldoexcavator JCB 3CX vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Aceasta coroana ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura