Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea transmisie miniincarcator Bobcat S770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S770
Cod produs
TZ9PKINO-SC
Out Of stock
Descriere
Cat de mult te poate incurca un intinzator curea transmisie Bobcat S770 defect. Nu crezi? Pai sa ne gandim. Operatorul tau ramane fara obiectul muncii. Lucrarea va acumula intarzieri. Beneficiarul iti va solicita penalizari. Pe care le vei plati. Cu banii aceia luai copilului chitara aceea pe care ti-o cere de un an. Ramanea si de un parfum pentru sotie si, cine stie, de doua zile la Sulina, in weekend. Nu-ti doresti doresti asa ceva. Nu, niciodata. Asa ca, hai sa fim eficienti, suna la noi, ne spui ce si cum, consultantul nostru iti va recomanda piesa compatibila si… Driblezi la mare arta beneficiarul fioros. Rezolvam tot!

Un baiat iubea o fata. Si fata il iubea pe el. Intr-o zi el a ingenuchiat si a vrut sa ii puna pe deget un inel. Ea l-a refuzat. I-a spus, iarta-ma my love, dar nu de un inel de diamante am eu nevoie acum ci de un sfat - am doua Bobcat in curte si niciunul nu merge. Mi le-a lasat tata zestre. Pentru ca o iubea atat de mult, tanarul indragostit ne-a sunat pe noi. Noi i-am dat dat toate recomandarile posibile si i-am trimis si complexul de piese de schimb. Ba chiar si pe nea Petrica, mecanicul, care le-a devenit nas. Caci nu era ceva foarte simplu. Morala? Au trait amandoi pana la adanci batranete.

Intinzator curea transmisie Bobcat S770 se tine tare si cureaua nu sare
Aceasta piesa este conceputa special pentru a efectua o intindere optima a curelei de transmisie. Este o dedicatie speciala pentru utilajele Bobcat. Intinzatorul se remarca prin faptul ca intinde cureaua atat cat este necesar pentru ca transmisia sa se faca fara piedici. Lin si delicat ca o ninsoare.

Orice informatie pleaca in delegatie… la tine
Exista o foarte multe informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. De aceea trebuie sa fii pregatit si pentru schimbarea ei. Pentru ca exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul uzurii suprafetelor de contact. Fa-ti intotdeauna un plan de back up pentru acest tip de piese, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Garantie
Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest intinzator curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S770 nu vei plati niciodata pentru disfunctionalitati care apar din vina producatorului.

Livrare
Expediem acest intinzator oriunde in tara. Ori expediem ori nu mai expediem, caci nu e de joaca. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montaj nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie, nu doar de piesa de schimb comandata. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independent priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice

• diametru rola = 127mm
• distanta intre gaurile de prindere = 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura