Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
WQZYEDO3-MI
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra permanenta avem si intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat S160 original. Asiguram tot suportul de care ai nevoie, avem pe raft doar piese de calitate garantata! Iti punem la dispozitie toata experienta noastra: de la depistarea corecta a cauzei defectiunii, la identificarea exacta a piesei de care ai nevoie, livrare rapida, si iti recomandam in plus si un mester bun pentru montaj! Suntem prietenii pe care e bine sa-i ai in lista de apelare rapida! Vom sari imediat in ajutor!

Avem relatii utile: mecanici care te pot ajuta!
E bine sa ai mereu un mester bun in apropiere. Suna la sediul nostru si sigur vom gasi un atelier bine echipat chiar langa tine, unul care sa rezolve repede si bine tot ce te tine cu utilajul pe loc!

Un intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat S160 va preveni uzura curelei ventilatorului! Este conceput special pentru utilaje Bobcat!
Rolul intinzatorului este de a regla tensiunea din cureaua ventilatorului. Cureaua, la randul ei, antreneaza ventilatorul. Ventilatorul, la randul lui, raceste motorul. Vezi? Aici s-a creat un lant de dependente. Este esential ca toate piesele din lant sa fie de buna calitate, pentru ca lantul are rezistenta celei mai slabe verigi. Monteaza pe utilajul tau un intinzator de curea a ventilatorului de calitate, calitatea este intotdeauna cea mai buna alegere!

Apeleaza la noi pentru un serviciu gratuit de consultanta!
Cu o descriere sumara la telefon a defectiunii care ti-a imobilizat utilajul primesti sfaturi concrete, practice pentru reparatie. Avem in echipa specialisti care te pot ajuta sa identifici corect piesa defecta sa o procuri si sa o montezi. Suna-i si vei primi garantat cele mai bune sfaturi!

Este aproape exclus ca un intinzator curea ventilator pentru miniincarcator Bobcat S160 original provenit din depozitul nostru sa aiba  defecte de fabricatie. Vei primi un certificat de garantie de 6 luni inclus in colet, impreuna cu factura. Sau, pentru urgente, poti veni la sediul nostru si primesti piesa si documentele pe loc.

Daca utilajul sta, se pierd nu doar timp si bani, ci si increderea clientilor pentru ca te-ai angajat ferm sa faci lucrarea la timp. De aceea livrarea unui intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat S160 dureaza in jur de 24 de ore prin curier rapid. Eventual, ne poti vizita personal la depozit sa ridici coletul daca este zor mare!Te asteptam cu drag, suntem gata sa invatam si noi din experienta ta!

Iti recomandam cu insitenta sa chemi pe cineva autorizat sa faca montajul! Vei avea siguranta functionarii optime pentru mult timp. Sa montezi prost o piesa originala nu este o economie, este de cele mai multe ori o paguba!

Specificatii tehnice
Diametru rola = 101mm
Distanta intre gaurile de prindere: 78mm
Lungime brat: 105.5 mm
Distanta dintre gauri brat: 78.29 mm
Diametru rola intinzator: 101.44 mm
Diametru interior rola: 13.63 mm
Grosime rola: 21.77 mm
Grosime bolt: 8.98 mm
Lungime bolt: 55.10 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura