Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor Deutz 04103808

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04103808
Cod produs
BRPS30G9-SC
Out Of stock
Descriere
Atentie mare la firele bobinei de oprire, starea lor este un simptom al functionarii intregii piese. Daca acestea, de pilda, sunt rupte sau depreciate in urma unui proces chimic sau fizic, inseamna ca bobina trebuie schimbata. Iar solutia nu e chiar un secret. Nu, nu este sa dai cu smirghel ca sa cureti, caci nu ai ce. Improvizatiile sunt bune in clubul de comedie, in lumea tehnicii nu duc nicaieri. Nici macar nu distreaza.
Solutia este aceasta bobina oprire motor Deutz 04103808 din imagini. Este un produs cu care nu iti bati capul. Il avem. Cand il trimitem?

Avem obiceiul ca, periodic, sa ne adunam toata echipa intr-un meeting de lucru si networking. Punem pe masa cafele bune, prajituri si, ne spunem ultimile bancuri, incalzim atmosfera, apoi abordam frontal toate temele serioase de atins. Nu ne ferim de ele. Suntem deschisi, curajosi si sinceri. Preferam sa luam problemele care apar frontal, fara menajamente. Nimic nu poate afecta negativ unitatea echipei noastre. Iar daca ar exista pe lume o asemenea “defectiune”, fiti siguri ca, in imensa generozitate a depozitului nostru, am gasi piesa unica si fiabila care sa refaca grupul. Minunile la noi sunt posibile.

Bobina oprire motor Deutz 04103808 fara indoiala!
In starea de repaus a utilajului, majoritatea bobinelor sunt in pozitia inchisa, astfel incat combustibilul nu poate trece. Inainte de pornirea motorului, bobina este alimentata. Acest lucru face posibila deschiderea fluxului de combustibil catre motor. Fiind o piesa mult uzitata, cauta sa ai permanent un inlocuitor pe masura.

Ora veselor, domnilor!
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu obtii doar o piesa de schimb ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite. Iar discutiile cu noi vor fi intotdeauna amicale, calde, pentru ca asa se face un bine.

Un partener de incredere este tot ce iti trebuie ca sa iti asiguri succesul. Asadar, atunci cand comanzi de la noi aceasta bobina oprire motor Deutz 04103808 poti sa fii sigur ca nu vine singura. S-ar plictisi in pachet acolo, cu cine sa schimbe o vorba? Asa ca va avea ca partener de calatorie un certificat de garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Te plimbi si castigi.

Suntem implicati total pe tot lantul de activitati care definesc procesul de reparatie, din momentul in care ai facut comanda si pana la montaj. Asadar avem grija si cu expeditia, astfel incat sa fie rapida si sigura. Curierat rapid si plata ramburs. Sau, daca esti prin zona, vino la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Indiferent cum, spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Avem in pachet toate serviciile necesare pentru o reparatie de succes, inclusiv montajul piesei in etapa finala. Detinem un portofoliu excelent de mecanici colaboratori din toata tara. Ba chiar si ateliere mai mari, pentru probleme complexe. Pentru un montaj de calitate sau chiar si alte probleme tehnice, le putem solicita sa intervina. Si intervin, pentru ca sunt seriosi. Contacteaza-ne pentru restul de detalii.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura