Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor Deutz 04103808

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04103808
Cod produs
A8JFUKCW-SC
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid oprire motor Deutz 04103808 face parte dintr-o familie foarte mare de electrovalve pentru motoare, sigur si pentru cele ale utilajelor tale. Iar acestea sunt doar o mica parte din ceea ce gazduim in depozit - mii de piese de schimb pentru utilaje industriale si de constructii. Iar familia e atat de mare incat n-o sa sustinem ca la noi in depozit se gaseste la orice ora fiecare membru al ei.
Dar poti sa fii sigur ca, atunci cand ne-o soliciti, noi o cautam si o gasim pentru tine. Nu are unde sa se ascunda. Nu renutam niciodata!

Noi am inceput ca orice debutant: cu idei, cu ambitii, cu multe naivitati si, inainte de orice, cu un pumn de piese de schimb. Ni s-a parut atunci fun, iar cand am vandut prima piesa a fost o bucurie de-a dreptul stelara. Aceasta stare am pastrat-o pana astazi. Pentru ca nu poti face o meserie daca nu iti place, daca fiecare mic sau mare succes nu te incanta ca si cum ar fi primul.

Entuziasmul este motorul fiecarei actiuni a echipei noastre si facem totul ca sa ti-l transmitem si tie. Cu o astfel de stare de spirit, impreuna putem darama si muntii!
Solenoid oprire motor Deutz 04103808 - o mica poveste cu morala la urma!
Aceasta piesa indeplineste un rol aparte in buna functionare a utilajului tau. Astfel, ea este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand este necesara oprirea motorului.

Consultanta gratuita e mereu dorita!
Echipa noastra de specialisti nu te lasa pana iti asigura nu doar piesa, ci si complexul de informatii ca sa stii ce sa faci cu ea. Colegii mei stiu sa raspunda la intrebari si chiar le face placere sa o faca. Ei iti recomanda doar piese compatibile. Asa ca, daca te zbati in dilema alegerii unei piese, lasa-ne pe noi sa o rezolvam. Ne dai cateva date despre modelul utilajului, iar noi completam puzzle-ul. Tintim perfectiunea.

Daca alegi sa achizitionezi acest solenoid oprire motor Deutz 04103808 vei fi mereu asigurat, in baza certificatului de garantie pe care ti-l trimitem impreuna cu piesa, si vei avea 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. Toate pentru un business fara intreruperi!

La noi totul se intampla in timp real. Daca ne-ai solicitat azi piesa nu mai stam sa o lungim. Maine electrovalva comandata ajunge la tine. Platesti la primire. Dar nu inainte de a verifica pachetul, ai aceasta optiune. Sau o poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Expedierea unei piese comandate nu este intotdeauna suficienta. Utilajul are nevoie de un montaj corect. De aceea iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni. Sunt artisti.

Specificatii tehnice:

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura