Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru motor Deutz BF4L2011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz BF4L2011
Cod produs
NRVWQZ4D-SC
Out Of stock
Descriere
Vrei sa stii la ce este necesara o astfel de bobina oprire motor Deutz BF4L2011? Echipa noastra de consultanti te lamureste din cateva vorbe. Sau poate stii deja si de aceea il cauti la noi. Cu atat mai bine. Suntem aici pentru tine, indiferent de situatie. Afla de la noi ca pentru a lucra full time, utilajul tau trebuie sa aiba toate piesele de schimb functionale. Daca una dintre ele se defecteaza, sufera tot complexul mecanic. Dar, nu e nimic, cum ti-am spus, echipa noastra de consultant te lamureste din cateva vorbe. Cauta-i si rezolvati imediat totul!

Lucrurile bune pot parea uneori o himera. Spre deosebire de cele rele care te impedica la tot pasul. Ok, hai sa vorbim un pic despre ele. Stim ca este destul de greu sa-ti pastrezi calmul in mijlocul unei probleme cu utilajul. Cui ii mai arde sa fie zen? Important e sa crezi ca ce e rau tine putin. Iar si mai important este sa stii ca, intotdeauna, ai in afacerea ta un suport. Fie ca e un om, fie ca e o alta firma. Noi suntem cei din dreapta ta, gata oricand sa intervenim atunci cand ai nevoie. Apeleaza-ne cu incredere!

Bobina oprire motor Deutz BF4L2011 scurt sinopsis
Aceasta bobina cu rol in oprirea motorului este ca o supapa actionata electromagnetic, utilizata pentru a intrerupe de la distanta alimentarea cu combustibil a unui motor. Cand bobina este alimentata, miscarea pistonului sau retragerea supapei cu arc din locasul sau au loc, permitand combustibilului sa treaca prin supapa.

Daca vii si vezi… nu mai pleci
Iti recomandam sa nu-ti abandonezi utilajul imediat ce s-a incheiat ziua de lucru. Mai fa-ti de lucru pe langa el, mai “spune-i doua vorbe”. Examineaza-l la prima vedere, vezi daca ziua prezinta aceiasi parametri la fel ca la inceputul zilei. Iar daca gasesti vreo defectiune, nu astepta vreo minune - ia legatura imediat cu echipa noastra de consultanti si cere-le sfatul! Ei iti vor arata toti pasii pentru remedia imediat lucrurile. Nu uita, consultanta este gratuita.

Garantie
Aceasta bobina oprire motor pentru motor Deutz BF4L2011 vine insotita de toate actele necesare inclusiv cu un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor noastre se face in toate modurile cu putinta astfel incat clientii nostri sa astepte cat mai putin. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, ca sa nu apara surprize neplacute. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apeleze utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru.

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori au toate atuurile pentru a executa montajul la timp. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile. Un mecanic bun inseamna un utilaj bun.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura