Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru motor Deutz BF4L2011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz BF4L2011
Cod produs
MJK4F1LR-SC
Out Of stock
Descriere
Vrei rapid un solenoid oprire motor Deutz BF4L2011 Sa stii se afla in mod constant in depozitul nostru. Cand incep micile scurtcircuie, e clar ca ai nevoie sa schimbi. Stim ca iti vine sa mai tragi un pic de utilaj, dar nu face sub nicio forma asta. Risti sa platesti cat nu face. Ce rost are sa platesti nu o reparatie simpla, facuta la timp, ci mai multe. Respecta-ti utilajul ca sa te respecte pe tine. Uite, punem piesa la expeditie. Soseste deindata.

La noi in sector, se inscrie in competitie multa lume. Raman foarte multi pe traseu. Nu le-a lipsit dorinta. Insa n-au avut ambitia, suflul ca sa continue cursa.  S-au temut de obstacole. Nu au invatat cum trebuie si nu au tinut cont de sfaturi. Iar acum ocupa terasele sau cabinetele de consiliere psihologica aspirand dupa secretul fericirii. Varsam o picatura si pentru ei. Restul il turnam in pahare dupa ce o lucrare de mare amploare este gata.  Am luptat, nu ne-am temut si am invins.

Solenoid oprire motor Deutz BF4L2011 urca rapid in topul preferintelor
Inainte de pornirea motorului, bobina este alimentata, ceea ce deschide fluxul de combustibil catre motor. Aceasta face posibil ca motorul sa porneasca si ar trebui sa functioneze optim. Cand actionezi ca sa-l opresti, transmiterea de curent catre bobina de oprire este stopata, fapt care inchide conducta de combustibil. In mod firesc,motorul se opreste.

Spune-mi tot, sau…
… pun lacatul pe afacere si plec sa culeg mure. Nu este nevoie, my friend. Consultantul nostru nu doar ca iti va spune tot ce ai nevoie ca sa iesi din impas, dar va face chiar mai mult. Iti va oferi solutia, iti va recomanda piesa care iti trebuie si iti va trimite si un mecanic. Costul acestei stralucite consultatii? Este zero. Hai, coada sus, treaba e ca si rezolvata!

Garantie
Acest solenoid oprire motor pentru motor Deutz BF4L2011 este, de regula, o piesa de schimb rezistenta si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista produse perfecte. De la fabrica poate sosi vreunul cu defect. Chiar daca rarissim. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie.

Livrare
Daca  a venit ziua sa ai nevoie de acest solenoid, tot ce trebuie sa faci e sa il comanzi utilizand datele din contact. Vom initia imediat procesul de expediere a produsului, pentru ca stim ca arde. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. In maxim 24 de ore. Fara doar si poate, pot fi ridicate si personal de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in reparatia unui utilaj si pe care multi o trateaza superficial. Nu o face si tu.  De aceea iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui mecanic cu experienta. O scapare mica iti poate aduce o problema mare.

Specificatii tehnice:

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura