Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa ghidaj pentru buldoexcavator Volvo BL70B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70B
Cod produs
QLRP32HC-AS
Out Of stock
Descriere
Daca ai accesat pagina acestei bucse ghidaj buldoexcavator Volvo BL70B cu siguranta ai auzit de produsele originale Carraro. Detinem in depozitul nostru vast mii de piese care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale! De asemenea, vorbim despre piese care sa se potriveasca si celor mai pretentioase si complexe utilaje.

Stim ca munca ta presupune multa responsabilitate si un grad de risc semnificativ. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa alegi o piesa nepotrivita pentru utilajul tau. Timpul inseamna bani, asa ca alaturi de noi stii ca nu esti nevoit sa te descurci de unul singur! Unde-s multi puterea creste! Poti conta pe noi in cele mai dificile momente. Avem o echipa mare si eficienta, care te va ajuta numaidecat! In cateva momente, buldoexcavatorul tau se va pune pe treaba, atingand performante de lunga durata!

Afla ce face aceasta bucsa ghidaj buldoexcavator Volvo BL70B sa fie speciala!
Bucsa de ghidaj, ca multe alte componente, asigura integritatea functionala a utilajului tau! O fi ea o piesa mica, dar stii sigur ca importanta ei e relevanta! Cum se spune, ‘’esentele tari se tin in sticle mici’’. Rolul acesteia este de a centra suportul rotii. Isi indeplineste misiunea cu brio datorita rezistentei si fiabilitatii ei. Poti fi sigur ca va avea o viata indelungata pentru ca este confectionata dintr-un material dur.

Suna-ne si afla tot ceea ce ai nevoie!
Alegerea piesei corespunzatoare poate fi o provocare si pentru specialisti. Apeleaza la noi si impreuna putem gasi ceea ce ai nevoie! Ne comunici modelul utilajului si/sau seria de pe punte, iar noi iti oferim piesa ideala. Cum am mai mentionat, timpul tau este pretios. Deci hai sa rezolvam din prima! Prin alegerea corespunzatoare, iti poti desfasura activitatea in timp util, iar utilajul tau va fi unul fericit!

Pentru aceasta bucsa ghidaj pentru buldoexcavator Volvo BL70B oferim garantie de 6 luni valabila pentru defectiunile din fabrica. Vei gasi certificatul alaturi de factura in colet in momentul livrarii. Iti suntem la dispozitie.

Ti-am spus ca suntem eficienti! Iti putem livra aceasta bucsa ghidaj boldoexcavator Volvo BL70B in 24 de ore, oriunde te-ai afla! Trebuie doar sa ne suni sau sa lasi o cerere de oferta pe site-ul nostru.Dar poti ridica produsul chiar personal de la noi de la sediu daca esti prin zona! Ne-ar face placere sa te cunoastem si sa schimbam doua vorbe!

Mic sfat pentru montaj! Pentru ca ne dorim sa fii multumit si sa ‘’te pui repede pe treaba’’, te sfatuim sa efectuezi montajul la un atelier de specialitate! In acest fel, vei fi sigur ca utilajul tau va functiona conform asteptarilor, iar rezultatul va fi pe masura! Cu siguranta un profesionist va face cea mai buna treaba.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 20 mm;
Diametru interior 12 mm;
Inaltime 25 mm;
Inaltime guler 4.5 mm;
Diametru exterior guler 26 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura