Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana incarcator telescopic JCB 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 530
Cod produs
5Y9VWDE0-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Iar acum punem in spotlight acest set discuri frana JCB 530 - exact piesa de care utilajul tau are nevoie pentru a intra din nou in focul incins al luptei. Il avem in depozit la un pret rezonabil, il mentinem in conditii excelente de conservare. Ajunge la tine in aceeasi conditie cu care a iesit din fabrica. Te asteptam!
Fiind atat de bine conceput, acest echipament este compatibil si cu modelele: 530-67, 530-95, 530-110, 530-120, 530S, 530LE, 530LE-SWAY, 530-SWAY, 530-SUPER.

Nu incerca sa ai o viata de sfant, caci e complicat. Asa ca nu lua toate pacatele asupra ta, mai lasa-ne si noua. Ne referim, desigur, la cele tehnice caci avem complexul de carti sfinte cu care sa le izgonim din trupul utilajului tau. Stim cu piesele de schimb, stim cu solutiile personalizate in functie de situatie, stim cu informatia relevanta, stim cu montajul, stim cu tot ce trebuie astfel incat masinile tale din parc sa fie curate si functionale precum ingerasii din Capela Sixtina. Ne plac artele. Profesia noastra este una dintre ele.

Acest set discuri frana JCB 530 vine la timp!
Sistemul de franare  trebuie sa stea intotdeauna in atentia ta. Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca constant si fara convulsii viteza. Asadar, echipamentul set de discuri pe care ti-l propunem indeplineste toate criteriile de selectie pentru o franare sigura si fara incidente.

Consultanta pentru performanta!
Activitatea din sectorul nostru nu este tocmai una de functionar. Nu vii dimineata, bei cafeaua, pe la pranz iei o pauza si seara te intrebi cum a trecut ziua fara sa faci nimic.  Aici e invers si, mai ales nu razbati singur. Suntem pregatiti sa intervenim, de fiecare data cand ne suni. Iti oferim serviciul nostru gratuit de consultanta, la orice ora. O sa-ti fie mai usor.

Cumpara cu incredere acest set. Daca a ajuns la noi, inseamna ca a trecut prin cele mai severe criterii de selectie si este 100% bun de lucru.  Acest set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 530 se livreaza, totusi, impreuna cu un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Acoperim toate riscurile.

Nu trebuie sa intrerupi multa vreme activitatea atunci cand intervine o defectiune, pentru ca lucram cu companii de curierat rapid de top. Vei primi setul in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii cu verificare prealabila si plata la primire. Poti sa ridici produsul personal, direct de la sediul nostru aflat langa Bucuresti. In acest caz, ai produsul instant. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de asistenta unui mecanic adevarat la inlocuirea setului sau a unui disc/contradisc, sau pentru orice alta defectiune. Lucram cu specialisti si ateliere din toata tara si atunci cand e necesar, luam legatura cu ei si va punem in contact. Nu te lasam singur, ai parte de suportul nostru pana la final.

Specificatii tehnice :
Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura