Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB TM270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM270 JCB TM270-LE
Cod produs
5OAFQ0Z4-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana JCB TM270 este o creatie tehnica de ultima ora care nu are rival. Confera siguranta utilajului tau in functionare. Nu se rupe, nu se slabeste, nu se zgarie, nu patineaza. Operatorul utilajului se poate simti in siguranta dupa ce se monteaza acest set. Iar antreprenorul se poate simti in siguranta dupa ce il plateste - nu va plati un alt produs pentru aceasta reparatie multa vreme de acum incolo. Oferim doar produse extrem de fiabile, care nu pun presiune pe bugete sau oameni. Facem lucrurile cu grija. Sa dureze.

Produs compatibil si cu modelul JCB TM270-LE.

Depozitul nostru este visul oricarui utilaj aflat pe bancul de reparatii. Aici, la noi, se afla tot ce tine de insanatosirea lui. Se afla piesele de schimb cele mai bune. Se afla cei mai bun specialisti in domeniu, care stiu sa diagnosticheze natura defectiunilor. Si tot aici se afla sursa de contact cu cei mai buni mecanici, necesari la etapa finala a operatiei de reparatie.  Alaturi de noi, operatorii de Bobcat invata cateva lucruri legate de intretinere, exploatare si revizie, astfel incat functionarea sa nu fie afectata de abordari gresite in relatia cu masina. De aici nu pleaca nimeni suparat.

Set discuri frana JCB TM270... case solved
Pastreaza in minte acest hint. Discurile, pe masura ce utilajul franeaza iar si iar, se tocesc, se subtiaza, adica se uzeaza. Fara doar si poate, ele trebuie inlocuite. Este nevoie ca ele sa-si pastreze calitatile initiale ca sa se pastreze aceeasi forta de franare atunci cand ele sunt stranse laolalta de catre piston.

Consultanta, calitate de faianta!
Suntem pregatiti pentru orice problema tehnica care te viziteaza inopinat. Tinem la tine si la oricine ne trece pragul si incercam sa-ti oferim nu sincere regrete ci solutii palpabile. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, te orientam spre cele mai bune decizii. Astfel, beneficiezi de:
• o identificare corecta a problemei tehnice;
• o solutie personalizata in functie de utilajul tau si tipul problemei tehnice;
• interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata problematica unui business de succes. Si nu doar ne dorim, ci facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem acest set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB TM270 singurel in pachet, ci alaturi de un certificat de garantie de 6 luni, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica.

Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti umbrela de ploaie cand o ai deasupra capului si te intrebi iritat unde mama ei ei pus-o! Asadar, cum te-ai decis pentru acest set, cum il pregatim pentru livrare. Expeditia nu face mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu “stai sefu’, ca am uitat smirghelul acasa”. La ce i-o trebui lui smirghel! Piesele de schimb au nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti unul, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice :

Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura