Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cardan fata buldoexcavator Komatsu WB150PS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150PS
Cod produs
S8Q2MG57-SC
Out Of stock
Descriere
Rezistenta acestui model de cardan fata buldoexcavator Komatsu WB150PS este de netagaduit. Ajunge sa il iei putin in mana, sa tragi de el, sa il supui unor tensiuni. E neclintit! Suntem fanii calitatii. Cand are meci, ii facem galerie. Stim ce impact are asupra fiabilitatii in executie a utilajului. De aceea recomandam mereu piesele de schimb revolutionare, care nu se tem de lupta. Cardanele de la ACN sunt de calitate, puternice si rezistente. Nu ai cum sa dai gres cu ele.

In domeniul nostru, in care forta si volumul tin presedentia comuna, calitatea si informatia asigura conducerea executiva. De aceea, ne-am orientat intotdeauna catre furnizori puternici si seriosi, cei care ofera produse de calitate inalta. Diferentele dintre piesele de schimb de calitate si cele lipsite de calitate sunt atat de mari incat se prinde de ele chiar si un cofetar. Alegand cele mai bune produse, alegi cea mai buna varianta de success. Si te alegi si cu un partener.

Cardan fata buldoexcavator Komatsu WB150PS - nu tragi tu de el, trage el de tine!
Un astfel de produs original Dana Spicer fabricat premium, precum acest cardan, este alegerea cea mai potrivita. Este conceput dupa cele mai inalte standard si tine cont de toate indicatiile producatorului. El poate fi folosit pe o perioada indelungata, fara probleme si cu costuri minime. Functioneaza optim si la solicitari maxime din partea operatorului. Nu are review-uri negative, chiar niciunul.

Consultanta in balanta!
Daca nu stii si stii ca nu stii, e primul pas spre a reusi. Cum? Te ajutam noi. Noi identificam corect nevoia utilajului tau si lucram chirurgical fara anestezie. Daca vrei sa ne ajuti, nu trebuie decat sa ne dai cateva informatii despre ce crezi ca se intampla. Daca nu vrei, e la fel de ok. Colegii nostri consultanti duc palma la frunte si intra in telepatie cu Bobcat. Le spune masina tot. Tu nici acum nu stii, dar incepi sa afli. Cu noi drumul duce spre reusita.

Cumpara cu incredere acest cardan fata pentru buldoexcavator Komatsu WB150PS si asigura-te de efectuarea unui montaj corespunzator. Consulta documentatia tehnica pentru a fi sigur ca procedezi corect. Vei vedea ca nu ai cum sa dai gres daca pui un specialist sa-l monteze. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Depozitul nostru este usor de gasit. Mai exact in comuna Jilava, localitatea in care expira traficul din orasul Bucuresti. Poti veni pana aici in cazul in care doresti sa iti ridici piesele dorite, direct de la noi. Daca, insa, preferi o expeditie cu curierul, atunci acestea vor ajunge la tine in decurs in 24 de ore. Plata o vei face ramburs. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Boon, ne-am tras cardan, dar cum facem cu el… Adica, vrei ca utilajul sa functioneze mult si bine? Raspunsul se gaseste ascuns in intrebare. E chiar transparent. Iti recomandam asadar ca montajul sa fie efectuat de un profesionist. Daca nu cunosti, il stim noi. Contacteaza-ne si il teleportam direct la tine in atelier. Engage!

Specificatii tehnice:

• 37cm lungime
• 2 cruci
• 4 bride
• 8 suruburi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura