Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cardan fata buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
C8AWD0PT-SC
Out Of stock
Descriere
Ce ar fi de spus despre acest cardan fata buldoexcavator Komatsu WB93R-2 pe care il vedeti in imagini? Desigur, foarte foarte multe lucruri sau foarte foarte putine. Suna ciudat, dar nu e. Pot fi spuse foarte multe lucruri pentru ca drumul pana la conceptia si fabricatia lui a fost lung, acoperind mii de ore de studii, de teste si upgrade-uri. Consultantii nostri stiu fiecare amanunt. Dar pot fi spuse si putine pentru ca la noi in domeniu, e timp pentru orice, mai putin pentru filosofarea tehnica.
Pentru un antreprenor cardanul acesta este cool si interesant doar dupa montaj, cand utilajul se infige la munca. Consultantii nostri stiu si ei asta. Suntem exact cum ai nevoie sa fim.

Ai dificultati cu functionarea utilajului tau? Nu e nicio problema, stiai de la inceput ca, in anii de functionare, vor veni si astfel de momente. Ele sunt foarte bune oportunitati cand e timpul sa faci unele schimbari. Schimbarea facuta inteligent si la timp, este ca o vitamina buna luata dimineata pe stomacul gol. Identic cu o piesa de schimb noua, cand cea veche si-a trait traiul. Identic cu un om foarte bun, care stie sa-ti explice de ce, de cand si pana cand. Schimbarea vine de la ACN.

Cardan fata buldoexcavator Komatsu WB93R-2 nu tragi tu de el, trage el de tine!
Un astfel de produs original Dana Spicer, fabricat premium, precum acest cardan, este alegerea cea mai potrivita. Este conceput dupa cele mai inalte standarde si tine cont de toate indicatiile producatorului. El poate fi folosit pe o perioada indelungata, fara probleme si cu costuri minime. Functioneaza optim si la solicitari maxime din partea operatorului. Nu are review-uri negative, chiar niciunul.

Consultanta in balanta!
Daca nu stii si stii ca nu stii, e primul pas spre a reusi. Cum? Te ajutam noi. Noi identificam corect nevoia utilajului tau si lucram chirurgical fara anestezie. Daca vrei sa ne ajuti, nu trebuie decat sa ne dai cateva informatii despre ce crezi ca se intampla. Daca nu vrei, e la fel de ok. Colegii nostri consultanti duc palma la frunte si intra in telepatie cu Bobcat. Le spune masina tot. Tu nici acum nu stii, dar incepi sa afli. Cu noi drumul duce spre reusita.

Cumpara cu incredere acest cardan fata pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 si asigura-te de efectuarea unui montaj corespunzator. Consulta documentatia tehnica pentru a fi sigur ca procedezi corect. Vei vedea ca nu ai cum sa dai gres daca pui un specialist sa-l monteze. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Depozitul nostru este usor de gasit. Mai exact in comuna Jilava, localitatea in care expira traficul din orasul Bucuresti. Poti veni pana aici in cazul in care doresti sa iti ridici piesele dorite, direct de la noi. Daca, insa, preferi o expeditie cu curierul, atunci acestea vor ajunge la tine in decurs in 24 de ore. Plata o vei face ramburs. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Boon, ne-am tras cardan, dar cum facem cu el… Adica, vrei ca utilajul sa functioneze mult si bine? Raspunsul se gaseste ascuns in intrebare. E chiar transparent. Iti recomandam asadar ca montajul sa fie efectuat de un profesionist. Daca nu cunosti, il stim noi. Contacteaza-ne si il teleportam direct la tine in atelier. Engage!

Specificatii tehnice:

• 37cm lungime
• 2 cruci
• 4 bride
• 8 suruburi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura