Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LSP
Cod produs
KCOGRSZD-RB
Out Of stock
Descriere
Nu lasa pe maine ce poti face azi! Asa zice proverbul, si e un sfat demn de urmat. Stiu la ce te gandesti - e o cheltuiala in plus, esti tentat sa o amani pe luna viitoare. Da-mi voie sa-ti spun ca nu judeci corect situatia! Ai nevoie de o coroana transmisie finala Case 580LSP chiar acum! Crede-ma, nu vrei sa risti ca transmisia sa cedeze si sa amani onorarea lucrarilor contractate!

Stiu ca apreciezi lucrurile de calitate, fiabile, care-si dovedesc valoarea in timp. In calitate de expert al echipei ACN Piese Utilaje iti recomand cu toata inima coroana de butuc Carraro, este piesa perfecta pentru buldoexcavatorul tau. O avem pe stoc si o putem livra in cel mai scurt timp. Iar daca ai nevoie, iti oferim si variante de montaj - o programare intr-unul din atelierele partenerilor nostri sau trimitem catre tine echipa de service mobil.

Cand vine vorba de utilajul tau, vrei sa mergi la sigur! Comanda acum o coroana transmisie finala Case 580LSP noua!
De ce e coroana transmisiei finale atat de importanta? Pai, pentru ca e piesa responsabila cu dezvoltarea unui cuplu superior de forta catre puntea fata a utilajului. Daca dintii sai sunt rupti, tociti, sau deformati, buldoexcavatorul tau va avea probleme mari cu mobilitatea. In cazul danturii, defectiunile cele mai des intalnite au loc datorita uzurii pinioanelor, socurilor mecanice, sau obiectelor straine patrunse la contactul coroanei cu pinioanele.

Vrem sa-ti fim alaturi, cu sfaturi si solutii pentru orice problema! Alege coroana transmisie finala Case 580LSP din oferta noastra!
Iti oferim o gama de servicii complete, bazata pe experienta specialistilor nostri. Cu un minim de informatii din partea ta, putem identifica orice piesa de care ai nevoie! Tot noi iti vom oferi sfaturi la nivel de expert in privinta procedurilor de mentenanta periodica si legat de montaj.

Coroana de butuc Carraro beneficiaza de o garantie de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite, dar noi am intalnit foarte rar astfel de situatii. Vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie in colet, alaturi de piesa noua.

Vom face toate eforturile astfel incat coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580LSP sa ajunga la tine super-rapid, de obicei in maxim 24 de ore. De asemenea, esti oricand binevenit la sediul nostru, de unde poti ridica personal piesele comandate!

In  cazul utilajului tau, montajul coroanei reductoare se va face pe puntea fata. Iti sugeram sa incredintezi responsabilitatea montajului unui mecanic cu experienta in astfel de proceduri. Pozitionarea corecta a componentelor din angrenajul transmisiei trebuie facuta cu grija deosebita.
De asemenea, ansamblul coroanei de butuc trebuie lubrifiat si etansat periodic. Daca dantura coroanei prezinta urma de deteriorare, recomandarea noastra este sa se monteze pinioane noi, iar etansarea sa se faca folosind oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura